Mediamarkt Logo

Waarom een kinderhorloge met gps kopen?

unknown description

Is het verstandig om een smartwatch met gps te kopen voor je kind? Dat is een vraag waar veel ouders mee worstelen. Lees hier verschillende redenen waarom het zeker geen slecht idee is om een kinderhorloge met gps aan te schaffen voor kinderen. Ontdek de voordelen en vind de beste gps-horloges bij MediaMarkt.

De belangrijkste redenen om een kinderhorloge met gps te kopen

De belangrijkste redenen om een kinderhorloge met gps te kopen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je een horloge met gps kunt aanschaffen voor je kind. Als ouder download je zelf een ondersteunende app, waarmee je precies kunt zien waar je kind is. Dat geeft toch net even een extra beetje zekerheid als je kind zelf vanuit school naar huis komt. Daarnaast kan je kind berichten sturen via een gps-horloge, dus je staat altijd in contact met elkaar, ook zonder telefoon. Een andere goede reden om een smartwatch met gps te kopen voor je kind, is om beweging te stimuleren. Jij kunt bijvoorbeeld het aantal stappen instellen dat je kind per dag moet proberen te zetten.

Bekijk alle smartwatches

Wist je dat je met een kinderhorloge met gps kunt bellen?

Wist je dat je met een kinderhorloge met gps kunt bellen?

Als je een gps-horloge met simkaart koopt, kan je kind je altijd telefonisch bereiken, ook als hij of zij geen smartwatch op zak heeft. Vind je het geen fijn idee dat je kind door iedereen gebeld kan worden? De meeste kinderhorloges hebben een speciale functie waarmee jij als ouder bepaalt wie jouw kind kan bellen of berichten kan sturen. Je bent dus altijd volledig in controle. De meeste kinderhorloges met gps en simkaart hebben ook een speciale SOS-knop. Wanneer je kind op deze knop drukt, worden direct 3 telefoonnummers gebeld die je vooraf hebt ingesteld.

Wat is het beste kinderhorloge met gps?

Wat is het beste kinderhorloge met gps?

Het merk Moochies heeft zich gespecialiseerd in smartwatches voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Deze slimme horloges hebben een ingebouwde simkaart, zodat je kind kan bellen zonder telefoon. Je stelt zelf in wie jouw kind kan bellen en berichten kan sturen. Het Moochies-kinderhorloge heeft een ingebouwde camera, waardoor je kind ook foto’s kan sturen. Bang dat je kind tijdens de schoollessen te veel op het horloge zit? Moochies hebben een speciale klasmodus, wat voorkomt dat er oproepen en berichten binnenkomen.

Bekijk soortgelijke artikelen