Mediamarkt Logo

Een telefoongesprek opnemen met je iPhone

unknown description

Soms moet je belangrijke telefoontjes plegen met je iPhone en zou het handig zijn als je die later nog eens terug kunt luisteren. Of het nu een gesprek is met een collega, de tandarts of een familielid: het is mogelijk om telefoongesprekken op te nemen met je iPhone. In dit artikel lees je hoe je dat het makkelijkst doet.

Wat zijn de mogelijkheden om een gesprek op te nemen op je iPhone?

Wat zijn de mogelijkheden om een gesprek op te nemen op je iPhone?

De beste manier om gesprekken op te nemen met je iPhone is het downloaden van een speciale applicatie. Apps als TapACall en Call Recorder zijn betrouwbare opties om je iPhone-gesprekken op te nemen en te bewaren. Deze apps kosten wel geld. Je kunt ook de dictafoon van je iPhone gebruiken. Die zet je aan voordat je belt. Het telefoongesprek zet je vervolgens op luidspreker, zodat de microfoon van je iPhone de stemmen opneemt en opslaat. Deze manier van telefoongesprekken opnemen levert geen kraakheldere opnames op, al werkt het steeds beter met nieuwere modellen als de iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 14 en iPhone 14 Pro.

De verschillen tussen de iPhone 15 en iPhone 14

Hoe neem je een telefoongesprek op met je iPhone?

Een speciale app downloaden is dus de beste manier om een iPhone-telefoongesprek op te nemen. Dit werkt voor de verschillende apps op ongeveer dezelfde manier. Zo druk je in zowel TapACall als Call Recorder een duidelijke opnameknop in voordat je iemand belt. In deze apps vind je alle contacten uit je digitale telefoonboek. Je belt via de app, want alleen dan wordt het gesprek opgenomen. Bij afronding van het telefoongesprek slaat de app de opname automatisch op.

Kan ik gratis gesprekken opnemen met mijn iPhone?

Kan ik gratis gesprekken opnemen met mijn iPhone?

Je kunt telefoongesprekken gratis opnemen met je iPhone. Via de dictafoon en een manier die nog niet is besproken: bellen via Skype.Gebruik de Skype-app om je contacten te bellen. Als je gesprekspartner opneemt, tik je in de app op de drie puntjes en kies je voor ‘Opname starten’. De app neemt het Skype-gesprek op en slaat deze automatisch op. Deze manier van een telefoongesprek opnemen kan alleen als je belt naar andere Skype-gebruikers. Het is mogelijk om via Skype naar andere telefoonnummers te bellen, maar dan heb je wel een betaald abonnement nodig.

Haal nog meer uit je iPhone met deze tips
Bekijk soortgelijke artikelen