MM logo red

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy S23 FE

Roel14 DECEMBER 2023
unknown description

De Samsung Galaxy S23 FE is de nieuwste smartphone binnen de Galaxy S23-serie. Deze nieuwe Fan Edition heeft de belangrijkste en meest epic functies van de S23-serie, voor een zachte prijs. Lees hier alles over de nieuwste Samsung Galaxy S23 FE.

Smartphone met iconisch design en premium glazen behuizing

Smartphone met iconisch design en premium glazen behuizing

De Samsung Galaxy S23 FE beschikt over een oersterke Gorilla Glass 5-beglazing aan de voor- en achterkant van de telefoon. De S23 FE kan dan ook goed tegen een stootje en is daarnaast IP86-gecertificeerd, wat betekent dat ook een flinke regenbui de S23 FE niet stuk krijgt. Deze fan edition is beschikbaar in 4 trendy kleuren, namelijk mintgroen, grafietgrijs, crèmewit en paars.

Profiteer van de sterke camera, ook in het donker

Profiteer van de sterke camera, ook in het donker

De camera van de Samsung Galaxy S23 FE is nagenoeg hetzelfde als die van de andere smartphones uit de S23-serie. Met de 50-megapixel-camera in combinatie met de 12-megapixel groothoeklens en de 8-megapixel-telelens maak je haarscherpe foto’s en video’s, ook als je tot 3 keer inzoomt. Met de 10-megapixel selfiecamera zet je ook jezelf op een krachtige manier op de foto. Een ander groot voordeel van de krachtige camera van de S23 FE is de aanwezigheid van Nightography en Night Video. Met deze functies schiet je zelfs in het donker de mooiste en scherpste beelden.

Ontdek de krachtige prestaties en scherpe beeldkwaliteit van de Galaxy S23 FE

Ontdek de krachtige prestaties en scherpe beeldkwaliteit van de Galaxy S23 FE

Dankzij de krachtige processor gebruik je de Samsung Galaxy S23 FE niet alleen om te surfen, appen en Instagrammen. De processor met 8GB werkgeheugen en Exynes 2200 chipset is ook sterk genoeg om zwaardere games op te spelen en je favoriete Netflix-serie op te bekijken. Dit kun je lang volhouden, want de krachtige batterij van de S23 FE gaat makkelijk een dag en een nacht mee. Het 6,4-inch Amoled-beeldscherm heeft een verversingssnelheid van 120 hertz. Hierdoor scroll je soepel door je TikTok-tijdlijn en kijk je YouTube-video’s op een kraakheldere manier en zonder haperingen.

Werk makkelijk samen met je andere Samsung-apparaten

De Samsung Galaxy S23 FE is naast een sterke smartphone ook een krachtig onderdeel in jouw Samsung-ecosysteem. Gebruik de SmartThings-app van Samsung en ontdek hoe fijn het is om snel en makkelijk te verbinden met je andere Galaxy-apparaten. Connect de S23 FE aan je Samsung Galaxy Buds, je Galaxy Tab of je Samsung Smart-tv en laat de apparaten naadloos met elkaar samenwerken. Easy!