Apple: Get ready for more

unknown description

Als Apple Authorized Reseller biedt MediaMarkt diverse Apple-producten en -services die jouw productervaring compleet maken. Zo kun je jouw huidige iPhone inruilen voor een nieuwe en hier een mooi bedrag voor ontvangen, zijn er interessante financieringsmogelijkheden die de aanschaf van een nieuw product vereenvoudigen en heb je de keuze uit diverse bundels met Apple-accessoires. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en ‘get ready for more’.

Alle iPhone 15 Pro modellen

Koop een nieuwe iPhone en ontvang korting als je jouw huidige Apple-toestel inruilt

Apple - GRFM - Inruilen

Bij MediaMarkt bieden we je de mogelijkheid om jouw oude iPhone in te leveren in ruil voor korting bij aankoop van nieuw model. Aangezien Apple-producten lang hun waarde behouden, kan dit je een flink bedrag schelen bij aankoop van een nieuwe. Jouw oude iPhone is zijn geld dus meer dan waard. Lever hem in bij een van onze MediaMarkt-winkels en ontvang snel en eenvoudig de inruilwaarde op een MediaMarkt-cadeaubon. Dit maakt het kopen van een nieuwe telefoon nog goedkoper en aantrekkelijker. Uiteraard is de inruilwaarde afhankelijk van het model dat je retour wilt sturen, dus wacht niet langer en bereken de inruilwaarde van je oude iPhone.

Alle iPhone 15 modellen

Betaal jouw Apple-apparaat probleemloos en eenvoudig in termijnen

Apple - GRFM - Financieren

Het is zover: je huidige Apple-device is aan vervanging toe en je wilt heel graag het allernieuwste model hebben, maar je bankrekening staat dit op het moment niet toe. Ook dan is het mogelijk om de aankoop te realiseren en dezelfde dag nog te genieten van jouw spiksplinternieuw Apple-product. MediaMarkt biedt via Santander Consumer Finance namelijk diverse mogelijkheden om in termijnen te betalen. Zo kun je zorgeloos en direct van jouw product genieten zonder dit in een keer te moeten betalen. Benieuwd wat die nieuwe iPhone, mooie iPad of razendsnelle MacBook je per maand kost? Bereken via de calculator wat jouw maandbedrag wordt en betaal het Apple-product zonder zorgen.

Creëer je eigen bundel en haal meer uit jouw Apple-producten

Apple - GRFM - Bundels

Met een iPhone in je zak en een MacBook Air op je bureau ben je al een heel eind. Maar wist je dat je jouw Apple-ervaring nog beter kunt maken? Zo haal je meer uit jouw iPhone met een Apple Watch. Met deze innovatieve smartwatch verstuur je berichten rechtstreeks en eenvoudig vanaf je pols, betaal je veilig met Apple Pay en wordt je hartslag gemonitord. Verder wil je natuurlijk genieten van de muziek van jouw favoriete artiesten. De AirPods Pro leveren diverse voordelen en mogen daarom zeker niet ontbreken in jouw Apple-bundel. De oordopjes zorgen voor een weergaloos geluid waardoor je volledig geniet van jouw favoriete nummers en podcasts. Verder zijn ze moeiteloos in te stellen, bieden ze actieve ruisonderdrukking en zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring door automatisch te wisselen tussen Apple-devices. Maak jouw ervaring dus compleet door zelf een Apple-bundel samen te stellen.

Alle iPhone 15 Pro Max modellen

Alle iPhone 15 Plus modellen

Haal meer uit jouw favoriete Apple-devices met Apple-accessoires

Apple - GRFM - Accessoires

Bij MediaMarkt vind je diverse Apple-accessoires voor jouw MacBook Pro, MacBook Air, iPhone en andere Apple-apparaten. Deze accessoires maken jouw productervaring beter en plezieriger. Zo is er voor jouw MacBook of iMac bijvoorbeeld de oplaadbare en draadloze Magic Mouse waarmee je eenvoudig naar andere webpagina’s swipet of door documenten scrolt. Voor de iPhone en iPad zijn er hoesjes en covers in allerlei soorten en maten die het apparaat beschermen of die als handige standaard dienen. Verder zijn er verschillende opladers en oplaadkabels beschikbaar. Wel zo handig als je jouw device op meerdere plaatsen gebruikt. Daarnaast zijn er nog talloze andere accessoires voor allerlei doeleinden. Bekijk hieronder een selectie van handige Apple-accessoires voor jouw Apple-devices.

Totaal kredietbedragContante waardeJaarlijks kostenpercentageDebet rentevoet op jaarbasisTermijnbedrag per maandDuur kredietovereenkomstTotaal te betalen
MacBook Air

€ 1.099,00

€ 1.099,00

12%

12%

€ 24,11

60 maanden

€ 1.446,44

iPad

€ 789,00

€ 789,00

12%

12%

€ 17,31

60 maanden

€ 1.038,44

Watch

€ 299,00

€ 299,00

12%

12%

€ 6,56

60 maanden

€ 393,53

AirPods

€ 299,00

€ 299,00

12%

12%

€ 6,08

60 maanden

€ 364,80

iPhone

€ 1.299,00

€ 1.299,00

12%

12%

€ 28,49

60 maanden

€ 1.709,68

Betaal per Maand is een (niet-) doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk de algemene voorwaarden op www.santander.nl/juridische-informatie. MediaMarkt treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. MediaMarkt en Santander geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

* Nadat de eerste 4 maanden zijn verlopen, wordt het abonnement automatisch maandelijks verlengd, tenzij het abonnement ten minste 24 uur voordat de proefperiode afloopt wordt opgezegd. De gratis vier maanden Apple Music zijn alleen van toepassing op nieuwe abonnees. De code vervalt 30 dagen na ontvangst. Deze aanbieding is niet bedoeld voor wederverkoop, heeft geen contante waarde, is alleen van toepassing op Apple Music in Nederland en vereist een Apple ID voor Nederland. De Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Apple zijn van toepassing. U kunt hier meer informatie vinden: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Het aanbod is alleen geldig voor enkelvoudige abonnementen. De code kan slechts één keer per persoon worden ingewisseld. De minimumleeftijd is 16 jaar. Compatibele apparaten en services zijn vereist. Apple Music is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc.

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Meer info over het Europees standaardformulier en gespreid betalen vind je hier. MediaMarkt bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider