MM logo red

De ultieme uitzetlijst: checklist voor op jezelf wonen

Roos16 OKTOBER 2023
unknown description

Het kan heel spannend zijn als je voor de eerste keer op jezelf gaat wonen of als je gaat samenwonen. Gelukkig kun je voor veel benodigdheden bij MediaMarkt terecht. We hebben een uitzetlijst voor je samengesteld, zodat je je snel thuis kunt voelen in je nieuwe woning.

Benodigdheden voor in je woonkamer

Benodigdheden voor in je woonkamer

De woonkamer is de plek om tot rust te komen nadat je een hele dag hebt gewerkt of gestudeerd. Hierbij is ontspanning heel belangrijk. Naast een bank, opbergkasten, gordijnen en een salontafel, kun je ook aan deze voorwerpen denken:

Alles voor in de keuken

Alles voor in de keuken

Eten en drinken zijn essentiële onderdelen in je leven. Om een goede en gezonde levensstijl te behouden, is het belangrijk dat jij je ook thuis voelt in de keuken om zo de lekkerste maaltijden op je gemak te kunnen bereiden. Wat heb je nodig in de keuken? Naast borden, kommen, kopjes, glazen en bestek, heb je ook een plek nodig om te eten: een eettafel en stoelen. Daarnaast is een prullenbak ook handig. Verder kun je denken aan:

Spullen voor in de badkamer

De slaapkamer: een oase van rust

De slaapkamer: een oase van rust

Nachtrust is erg belangrijk voor je gezondheid en je functioneren overdag. Een slaapkamer moet dan ook echt je rustplek zijn. Hierbij staat een goed bed centraal. Donkere gordijnen om daglicht buiten te houden zijn ook essentieel, net als een kledingkast om je kleren in op te bergen. Ook handig:

  • Een wekker om op tijd wakker te worden.
  • Een e-reader om in bed te kunnen lezen.
  • Een tv om languit series te kunnen kijken.

Studeerkamer of thuiskantoor

Bekijk soortgelijke artikelen