MM logo red

Back to School 2024: elektronica met studentenkorting

Roos28 JULI 2023
unknown description

Het is hoog tijd om je rugzak af te stoffen, want we gaan weer Back to School. Omdat het studentenleven al duur genoeg is, geeft MediaMarkt flinke kortingen op elektronica voor studenten. Zo begin je goed voorbereid aan je nieuwe studieavontuur. Of je nu naar het volgend studiejaar gaat, met een tweede studie begint of naar je studentenkamer verhuist: met jouw nieuwe laptop, koptelefoon of rekenmachine ben je er helemaal klaar voor.

School- en studielaptops met studentenkorting

Back to school checklist - Laptops

Online colleges volgen, overleggen met je projectgroep, verslagen uitwerken of foto’s bewerken, ’s avonds – of tijdens de les – wat online shoppen, memes checken of gewoon doelloos scrollen: naast een gezonde dosis verstand is eigenlijk niets belangrijker dan een goede laptop. En je weet: laptops zijn er in verschillende soorten en maten. Op een krachtige laptop met een goede processor laat je zonder problemen meerdere zwaardere programma’s tegelijk draaien. Een compacte laptop neem je makkelijk overal mee naartoe. Met een 2-in-1 laptop ben je helemaal flexibel, die kun je door het touchscreen ook als tablet gebruiken. Of je nu onderweg bent, aan je bureau zit of ondersteboven op de bank hangt, er is altijd een laptop die bij jou past.

Merken als Acer, Apple, Asus, Samsung, Lenovo en HP geven daarbij een lekkere studentenkorting op jouw nieuwe laptop. Ga jij straks met een MacBook, Windows-laptop of Chromebook naar school?

Tablets met studentenkorting voor school en studie

Back to school checklist - Tablets

Zoek jij een tablet voor je schoolwerk of studie? Dan is het belangrijk dat je tablet makkelijk te bedienen is, voldoende ruimte heeft voor apps (en games) en een accu heeft die de hele dag meegaat. En natuurlijk moet hij ook nog een beetje te betalen zijn. Het voordeel van een tablet is dat hij niet veel weegt en je hem makkelijk in je schooltas of rugzak steekt. ’s Avonds game je er lekker op met vrienden of je kijk je naar je favoriete serie. Als dat geen multitasken voor studiebollen is. Speciaal voor scholieren en studenten hebben we de beste tablets nu met korting, zoals de iPad, Samsung Galaxy Tab en Lenovo Tab.

Bekijk alle Apple iPads, Samsung tablets en Lenovo tablets.

Rekenmachines met korting: tel uit je winst

Back to school checklist - Rekenmachines

Een en een is twee, dat weet je uit je hoofd. En je bent vast ook kampioen in breuken. Maar voor het berekenen van de kans dat je drie rode knikkers uit een volle pot pakt, bepalen hoeveel graden die ene hoek is en het missende bedrag op die winst-en-verliesrekening uitrekenen, daar heb je toch echt een rekenmachine voor nodig.

Tip: check voor je jouw (grafische) rekenmachine in je winkelmandje gooit even welke je tijdens je tentamens mag gebruiken.

Korting op koptelefoons: dat klinkt goed

Back to school checklist - Koptelefoons

Je gaat online hoorcolleges volgen, overleggen met je projectgroepje, op verschillende plekken studeren en misschien ook nog reizen. Je merkt het: een koptelefoon of oordopjes zoals AirPods zijn een goede investering. Met fijne muziek op heb je echt een moment voor jezelf. Wil je ongestoord je ding doen? Ga dan voor noise-cancelling. Vind je dat draadje vervelend? Ga dan voor draadloze oortjes of een draadloze koptelefoon.

Printers voor scholieren en studenten

Back to school checklist - Printers

Laten we eerlijk zijn: met al je afspraken zijn de momenten waarop jij je opdrachten ruim van tevoren af hebt op één hand te tellen. Printen is altijd een race tegen de klok. En dan zul je net zien: de printer is stuk en de printshop gesloten. Als je een nieuwe koopt, is dit probleem verleden tijd. Ga je alleen verslagen printen of ook foto’s? En wil je ook scannen? Dankzij Back to School koop je jouw printer of scanner met korting. We hebben voor iedere situatie de juiste printer. Vergeet je je printpapier niet?

Huishoudelijke apparaten voor je studentenkamer

Back to school checklist - Huishoudelijke apparaten

Begint jouw volgende studieavontuur op een nieuw adres en ga je op kamers? Dan ga je waarschijnlijk ook je eigen huishouden doen. Kies een praktische en compacte koelkast voor al je (gezonde) snacks en wees je moeder voor door je huis schoon, opgeruimd en netjes te houden. Met een stofzuiger is je vloer na een feestje weer snel chips- en kruimelvrij vóór je ouders op de stoep staan. Ga je je eigen was doen? Dan mogen een wasmachine en strijkijzer eigenlijk ook niet ontbreken. Weet je niet welk apparaat je moet kiezen? Wij hebben huishoudelijke apparatuur voor iedere student en elk budget.

Lekker ontspannen met muziek, films en series

Back to school checklist - Ontspanning

Het studentenleven is leuk, maar zorg je tussen het studeren, socializen en feesten door ook voor voldoende ontspanning? Trakteer jezelf op een mooie, betaalbare smart-tv zodat je makkelijk je favoriete programma’s, films en series streamt. Ben je een echte muziek-fan? Dan mag een draadloze speaker absoluut niet op je kamer ontbreken. Het fijnste van zo’n kleine box is dat je deze ook nog eens makkelijk meeneemt als je in je vrije tijd naar het strand of het park gaat.