MM logo red

Inhoud

Lees meer over Sodastream

Luuk26 FEBRUARI 2024

Met SodaStream maak je van fris kraanwater een heerlijk bruiswater en draag je meteen bij aan een beter milieu. Hoe? Je verbruikt vele malen minder plastic. Bovendien merk je het effect van je SodaStream-apparaat ook meteen in je portemonnee. Bij regelmatig gebruik ben je veel goedkoper uit dan wanneer je steeds nieuwe flessen frisdrank en bruisend water koopt in de supermarkt. Bovendien heb je altijd zelfgemaakte bruisende dranken in huis die perfect passen bij jouw persoonlijke voorkeuren. Je bepaalt namelijk zelf hoeveel bruis je toevoegt aan het water met één druk op de knop. De toestellen blinken uit in eenvoud en zijn bovendien goed voor je gezondheid.

Crystal

sodastream crystal

De SodaStream Crystal is niet alleen het meest duurzame apparaat in ons assortiment, maar tegelijkertijd het meest karakteristieke bruiswatertoestel uit het assortiment. Niet voor niets is de SodaStream Crystal door consumenten verkozen tot ‘Product van het jaar 2017’.

De Crystal is afgewerkt met hoogwaardig edelmetaal en werkt met een glazen karaf. Dit betekent niet alleen dat je geen plastic meer gebruikt, het apparaat past perfect bij ieder interieur. Het toestel is makkelijk in gebruik en hoogwaardig van kwaliteit.

Spirit

sodastream spirit

De SodaStream Spirit heeft in 2017 de Red Dot Award gewonnen in de categorie ‘Product Design’. Dit elegante toestel is het perfecte instapmodel en werkt met herbruikbare flessen, die leverbaar zijn in diverse kleuren en met verschillende prints. De herbruikbare fles is makkelijk mee te nemen voor een bruiswater ‘on-the-go’ De Spirit-toestellen zijn altijd gebruiksklaar waardoor je altijd snel van een heerlijk glas zelfgemaakt bruiswater kunt genieten. Met één druk op de knop bepaal je zelf de perfecte hoeveelheid bruis.

Bekijk soortgelijke artikelen