
- 400 gram lamsvlees
- 100 gram wortelen
- 1 kruidentuiltje
- 200 gram aardappelen
- 200 gram champignons
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 eetlepel bakolie
- 10 deciliter water
- Snufje zout en peper
Haal de chef-kok in jezelf naar boven door lamsvlees met champignons klaar te maken. Dit eenvoudige gerecht zet je binnen 30 minuten op tafel tijdens een gezellig diner voor 2 of als je met een groep vrienden gaat eten. En er komt geen pan aan te pas, want je bereidt het in de multicooker. Hoe je dit doet? Lees de instructies hieronder.
š½ļø Aantal porties 2 tot 6, ā²ļøvoorbereidingstijd 15 minuten, š„bereidingstijd 15 minuten
Eet smakelijk!
Lamsvlees met champignons is een hoofdgerecht dat je ook kunt eten tijdens een speciale gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan Kerstmis of Valentijnsdag. Om het extra speciaal te maken, kun je er nog een heerlijk voor- en nagerecht bij klaarmaken. Neem bijvoorbeeld de romige preisoep als voorafje. En na de hoofdmaaltijd is de lava cake een smaakvolle afsluiter. Beide gerechten maak je snel klaar, zodat je aan tafel volop van je gezelschap kunt genieten.