MM logo red

Samsung koelkasten

Luuk2 MEI 2023

Koelkasten van Samsung zijn ontworpen voor jouw levensstijl. Dankzij slimme technieken zoals SpaceMax en No Frost heb je lekker veel ruimte in je koelkast en hoef je nooit meer te ontdooien. Ben je graag digitaal connected met je keukenapparatuur? Ga dan voor The Family Hub. Als je van chique materialen en hippe kleuren houdt, is een Bespoke koelkast echt iets voor jou.

Koel-vriescombinaties: zuinig, ruim en flexibel

Samsung koelvriescombinaties

Je leeft en werkt steeds meer vanuit je eigen huis en zoekt apparatuur die daarop aansluit. In Samsung koel-vriescombinaties kun je makkelijk al je maaltijden, boodschappen, tussendoortjes en fruithapjes kwijt zonder een torenhoog verbruik. Deze koel-vriescombinaties zijn met hun A-, B- en C-energielabel namelijk zeer energiezuinig. En dat zie je terug aan je energieverbruik. Niet alleen fijn voor je portemonnee maar ook voor het klimaat.

Nog een pre van deze koel-vriescombinaties is de Twin Cooling Plus-technologie. Deze techniek zorgt ervoor dat je vriezer en koelkast apart van elkaar gekoeld worden. Omdat deze twee systemen los van elkaar werken, houden zowel het koel- als vriesgedeelte hun optimale temperatuur. Hierdoor blijft je voedsel langer vers en mengen geuren niet met elkaar.

Samsung koelvriescombinaties bij MediaMarkt

Geef je een groot feest en kan je wel wat extra koelruimte gebruiken? Met Cool Select+ verander jij je vriezer in een koelkast. Hier kun je al je fruit, groenten en andere koelproducten in kwijt. Ga je na je feestje op vakantie? Dan maak je met de vakantiemodus het koeldeel juist kleiner door het bovenste deel juist uit te schakelen. Dat scheelt behoorlijk wat stroom tijdens jouw afwezigheid.

Door de SpaceMax-technologie ben je met een Samsung koel-vriescombinatie ook nog eens verzekerd van een enorme capaciteit en flexibele indeling. Door de dunne wanden en het gebruik van innovatief isolatiemateriaal heb je meer ruimte in je koelkast, zonder dat de buitenmaten groter zijn. Zo kun je meer boodschappen kwijt en dat scheelt weer een extra rit naar de winkel.

Heb je een hekel aan de koelkast ontdooien? Door de No Frost-functie hoef je dat lekker nooit meer te doen. Deze functie weet precies wanneer het de ontdooicyclus moet starten, zodat vocht op tijd wordt afgevoerd en er geen ijsvorming ontstaat.

Amerikaanse koelkasten & de Family Hub

Samsung Amerikaanse koelkasten

De Amerikaanse koelkasten van Samsung voorzien je van extra veel ruimte en gemak. Deze koelkasten zijn natuurlijk niet voor niets Amerikaans: 2 deuren, een ijs- en waterdispenser en heel, héél veel ruimte.

Zoek je een superslimme koel-vriescombinatie? Dan is er de Family Hub die je (gezins)leven een stuk makkelijker maakt. Via het scherm aan de voorkant van de koelkast maak je boodschappenlijsten, blader je door honderden recepten, luister je muziek of kijk je tv. Niet helemaal zeker of je genoeg sla in huis hebt? Geen probleem. Met de ingebouwde camera kijk je vanuit de supermarkt via je smartphone zo in je koelkast. Zo wordt boodschappen doen en maaltijden plannen een eitje.

Samsung Amerikaanse koelkasten bij MediaMarkt

Zoek je meer ruimte dan krijg je meer ruimte. Dankzij SpaceMax past de inhoud van 3 volle boodschappenkarren in jouw Amerikaanse koelkast. Daar kun je wel even mee vooruit. Twin Cooling Plus houdt al je voedingsmiddelen vers en op smaak door de temperatuur en vochtigheidsgraad te regelen. Dit doet de koelkast via 2 koelsystemen: een voor het vriesgedeelte en een voor de koelkast.

Geef je een American party en wil je lekker veel pizzadozen en flessen cola kwijt? Het platte flexibele flessenplateau is de ideale plek om ze op elkaar te stapelen. Zo maak je efficiënt gebruik van alle mogelijke ruimte in de koelkast.