Mediamarkt Logo

Samsung QuickDrive-wasmachines

Volle waskracht, halve tijd. Met QuickDrive introduceert Samsung een revolutionaire nieuwe technologie waarmee de duur van een wasbeurt tot 50% wordt teruggedrongen. Daarnaast bespaar je met een QuickDrive-wasmachine ook nog eens tot 20% aan energie. Jouw voordeel: meer tijd om leuke dingen te doen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Hoe werkt het?

Samsung QuickDrive-wasmachines - Hoe werkt het

QuickDrive-wasmachines zijn voorzien van een speciale Q-Drum-wastrommel. Achter deze hoofdtrommel vind je een achterplaat die tijdens het wassen in de tegenovergestelde richting van de trommel draait. Hierdoor beweegt je wasgoed tijdens het wasproces niet alleen van boven naar beneden, maar ook van voor naar achter. Door de samenwerkende bewegingen wordt je kleding dynamisch gewassen en wordt vuil snel en geleidelijk verwijderd. Zo zorgt QuickDrive voor een snelle, krachtige wasbeurt en blijft kleding langer mooi.

Onafhankelijk getest door onderzoeksinstituten

Samsung QuickDrive-wasmachines - Onafhankelijk getest

QuickDrive wasmachines zijn onafhankelijk getest door verschillende onderzoeksinstituten. Zo onderzocht Intertek de wasprestaties, energie-efficiëntie en de zorg voor je kleding. Ook Hohenstein heeft getest hoe zorgvuldig QuickDrive met je wasgoed omgaat. Daarnaast onderzocht SLG de duurzaam- en betrouwbaarheid van de wasmachines. De resultaten bevestigen dat QuickDrive-technologie net zo zacht is voor je kleding en net zo schoon wast als bestaande technieken. Het enige verschil: met QuickDrive wordt de wasbeurt aanzienlijk verkort. En omdat de was korter draait, blijft je kleding langer mooi!

Samsung Q-rator: Intelligente wasassistent

Samsung QuickDrive-wasmachines - Q-Rator

Nóg meer gebruiksgemak

QuickDrive-wasmachines zijn IoT-ready en beschikken over een intelligente wasassistent: de Samsung Q-rator. Dit systeem verzamelt data aan de hand van gebruikersinteracties en zorgt ervoor dat je je wasmachine zo efficiënt mogelijk kan gebruiken. Zo kies je met ‘Laundry Recipe’ het meest geschikte wasprogramma en helpt ‘Laundry Planner’ je bij het optimaliseren van je wasschema. Is er iets aan de hand met de wasmachine? Met de ‘HomeCare Wizard’ los je eventuele problemen op afstand op.

Automatische dispenser

Samsung QuickDrive-wasmachines - Automatische dispenser

Optimaal wasresultaat, zonder extra moeite

De Auto Optimal Wash-functie* zorgt met behulp van 4 sensoren voor een optimaal resultaat. De sensoren meten het gewicht en de vuilgraad van je wasgoed zodat vervolgens bepaald kan worden hoeveel wasmiddel, water en spoeltijd er nodig is voor een optimaal wasresultaat. De automatische dispenser is eenvoudig bij te vullen, ook met sterke vloeibare wasmiddelen. *Alleen de WW10M86IN0A is voorzien van Auto Optimal Wash