Mediamarkt Logo

Asus ROG

Met het ROG-merk neemt Asus een actieve rol in de wereldwijde gaming-community en zijn zij continu bezig met het aanbieden van de nieuwste hardware om de game-ervaring voor gamers te optimaliseren.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Asus ROG-laptops

Laptop rog

De ROG-laptops van ASUS bestaan uit drie grote lijnen: de GL-, G- en GX-modellen. De GL-modellen zijn gebouwd voor de gevechtsklare gamer die graag naar LAN-party’s gaat. Bijvoorbeeld voor e-sporters die vaak meedoen aan professionele multiplayer competities. De G-modellen zijn gebouwd op basis van nieuwe innovatie-technologieën. Zo zijn deze modellen bijvoorbeeld ‘’Oculus Certified’’, wat VR-gaming mogelijk maakt. De GX-modellen zijn de meest krachtigste gaming-laptops met extreme prestaties. Uitgerust met de hoogste NVIDIA-videokaarten en geavanceerde koelsystemen.

Bekijk alle ROG laptops

Asus ROG-desktops

asus desktop

Met de Asus gaming-desktops heb je componenten met veel hogere prestaties dan die er in een standaard pc zitten. Deze desktops zijn volledig ingericht op de benodigdheden voor echte gamers. De beste processoren, videokaarten, werkgeheugen en opslagruimtes kun je hierin vinden. Daarnaast zien de gaming-desktops van Asus er beestachtig gaaf uit!

Bekijk alle ROG desktops

Asus ROG-monitoren

Asus ROG monitoren

De gaming-monitoren van Asus hebben een veel snellere reactietijd dan op een televisie. Voor gamers is dit natuurlijk belangrijk, want zo kun ze veel sneller schakelen. De gaming monitoren van Asus geven elk gaming-setup een indrukwekkende look dankzij de RGB-verlichting die bepaalde modellen hebben. De ingebouwde technieken zorgen voor het aller scherpste en snelste beeld tijdens de hitte van de strijd.

Bekijk alle ROG monitoren
Bekijk alle Asus producten
Bekijk alle Asus ROG modellen