Mediamarkt Logo

Stellar Blade: pre-order, nieuws en gameplay

Julia22 APRIL 2024
unknown description

Stellar Blade is een third-person action-adventure game, voorheen bekend onder de naam Project Eve en draait om Eve en haar squad die de aarde proberen terug te winnen na een verloren oorlog tegen buitenaardse indringers. Lees hier meer over het nieuwe spel.

Wat is de verhaallijn van Stellar Blade?

Wat is de verhaallijn van Stellar Blade?

Stellar Blade draait om Eve en haar team die de aarde moeten redden, nadat de mensheid de oorlog heeft verloren van de Naytiba. Tijdens dit avontuur ontmoet Eve een overlevende, Adam, die haar naar Xion toe leidt. Xion is de laatste overgebleven stad van de mensen op aarde na de oorlog. Om haar missie om de mensheid te redden tot een succesvol einde te brengen en daarmee ook de aarde te redden, bouwt Eve relaties op met de verschillende inwoners van Xion, waaronder met Orcal.

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 3

Stellar Blade gameplay

Stellar Blade is een action-adventure game met gameplay die zich kenmerkt door snelle en vloeiende combat. Met dodelijke combo’s kun je de aanvalspatronen van je vijanden doorbreken en ze verslaan. Ook het counteren van aanvallen is erg nuttig, want hiermee kun je de bètameter van Eve vullen. Deze gebruik je om vaardigheden te activeren, zoals het onderbreken van een vijandelijke combo. Naast de bètameter heeft Eve ook een burstmeter die gevuld wordt door het opeenvolgend pareren van aanvallen en uitvoeren van combo’s. De burstmeter kan gebruikt worden om krachtige aanvallen uit te voeren.

Tijdens je verkenningstocht kun je onder andere muren beklimmen en aan touwen slingeren. Daarnaast zijn er talloze NPC’s in de wereld die Eve extra sidequests geven, die ook weer ervaring opleveren.

Bekijk soortgelijke artikelen