Mediamarkt Logo

Wat is de beste goedkope iPad?

Als je een iPad zoekt voor dagelijkse dingen als internetten en spelletjes spelen, heb je niet het duurste van het duurste nodig. Wat is in 2023 de beste goedkope iPad en op welke andere manieren kun je een goede, voordelige iPad kopen?

Haal meer uit je geld: de beste goedkope iPad in 2023

Haal meer uit je geld: de beste goedkope iPad in 2023

De beste iPad onder de € 400 is de iPad (2021) met 64 GB opslagcapaciteit. Deze negende generatie iPad is een voordelige tablet waar het hele gezin plezier aan beleeft. De volwassenen checken er het laatste nieuws op of facetimen ermee met de familie, terwijl de kinderen er de laatste aflevering van Het Klokhuis op terugkijken nadat ze het Angry Birds-record hebben verpletterd. De iPad (2021) heeft een A13-processor waarmee je basistaken zonder haperingen uitvoert. Is de iPad (2021) met 64 GB opslag inderdaad de beste goedkope tablet van Apple die je zocht, of wil je nog meer tablets uit de negende iPad-generatie bekijken?

Bekijk onze iPad-modellen onder de € 600

Ben je op zoek naar een betrouwbare en sterke iPad voor een leuke prijs? Hieronder vind je nieuwe iPads onder de € 600. Hier vind je ook tablets van de tiende generatie iPads (2022). Apple tablets uit deze generatie behoren tot de nieuwste iPads van 2023.

Heb je al naar refurbished iPads gekeken?

Heb je al naar refurbished iPads gekeken?

Je bent op zoek naar een betrouwbare goedkope iPad. Heb je al aan refurbished gedacht? Refurbished iPads zijn tablets die al gebruikt zijn en opnieuw worden verkocht. Dit moet je niet verwarren met tweedehands iPads. Refurbished producten worden namelijk eerst van A tot Z gecontroleerd door technische mensen, die de mindere onderdelen direct repareren of vervangen. Dit is goed voor het milieu en – als dat niet nog niet genoeg reden voor je is –voor jouw bankrekening. De (zo goed als) nieuwe refurbished iPads zijn goedkoper dan gloednieuwe Apple tablets. Staat op onze refurbished-pagina nog een goedkope iPad voor jou?

Toch een andere nieuwe iPad kopen?

Toch een andere nieuwe iPad kopen?

Heb je de goedkope iPads bekeken en de refurbished-pagina helemaal afgestruind, maar weet je nog niet welke tablet je wilt kopen? Het kan handig zijn om voor jezelf een lijstje op te stellen met eisen waar je iPad aan moet voldoen. Moet hij grote grafische programma’s aankunnen? Moet hij makkelijk mee te nemen zijn op reis? Moeten er specifieke tabletaccessoires op aangesloten kunnen worden? Wij helpen je graag uitzoeken welke iPad het beste bij jou past. Wil je eerst op je gemak kijken welke tablets van Apple er eigenlijk allemaal zijn? Bekijk hieronder dan alle iPads.