Windows-laptops met Intel® Core™-processors

undefined

Windows 11 en 12th Gen Intel® Core™-processors zijn de perfecte match voor wie alles wil. Innovatieve snap lay-outs, intelligente videochat-functies, sterkere en betrouwbare Intel® Wi-Fi 6E (Gig+) geven je het vermogen om je dagelijkse leven eenvoudiger te maken.

Wintel - USP - Snap lay-outs

Snap lay-outs

Breng balans op je bureaublad met gebruiksvriendelijke hulpmiddelen om je schermruimte te optimaliseren en je productiviteit te maximaliseren.
Organiseer in een handomdraai wat er op je scherm staat, zodat je je beste ideeën naar boven kunt halen. Sleep vensters naar de rand van het scherm om Snap Assist te activeren om ze in een net en georganiseerd raster te 'snappen'.

Wintel - USP - Intelligente videochat

Intelligente videochat

Je moderne werkplek thuis, op kantoor en onderweg.
Microsoft Teams, nu opnieuw ontworpen om sneller en eenvoudiger te zijn, verbindt je op intelligente wijze met de mensen en informatie die je nodig hebt om efficiënter samen te werken. Blijf verbonden en heb altijd toegang tot gedeelde inhoud, zodat je samen kunt leren, plannen en innoveren.

Wintel - USP - Dun en licht ontwerp

Dun en licht ontwerp

Windows 11 laptops zijn er voor iedereen en voor elk budget. Voor je dagelijkse taken, multi-tasken of het editen van videos en gamen.
De moderne dunne en lichte ontwerpen beschikken over krachtige 12th Gen Intel® Core™-processors en hebben een lange batterijduur, die je eenvoudig mee kunt nemen.
Kies je voor een laptop met Touchscreen, dan kun je gebruik maken van de touch functionaliteiten om efficiënter en nog productiever te zijn.

Wintel - USP - Snel en veilig browsen

Snel en veilig browsen

Maak kennis met de nieuwe Bing. Uw AI-aangedreven copiloot voor het web.
Microsoft Edge is gebaseerd op dezelfde technologie als Chrome en is voorzien van extra functies zoals Opstartboost en Sluimerstandtabbladen die de browserervaring verbeteren met prestaties en snelheden van wereldklasse die zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows.

Microsoft Edge heeft ingebouwde beveiligings- en privacyfuncties zoals Microsoft Defender SmartScreen, Wachtwoordcontrole, InPrivate-zoeken en Kindermodus om jou en je dierbaren online te beschermen en te beveiligen.

0 van 13

undefined

Wil jij alles uit je Windows 11 laptop halen? Koop dan Microsoft 365 i.c.m. je Windows laptop en ontvang 3 maanden extra.