Mediamarkt Logo

NVIDIA GeForce RTX 30-serie laptops

De laptops uit de NVIDIA GeForce RTX 30-serie hebben zeer sterke, snelle videokaarten voor gamers en creators. Deze grafische kaarten worden aangestuurd door Ampere, de 2e generatie RTX-architectuur van NVIDIA. Ben jij een doorgewinterde gamer en zoek je een laptop waarmee je geniet van realistische beelden, razendsnelle acties en goede accuprestaties? Dan is een laptop uit de GeForce RTX 30-serie echt iets voor jou.

GeForce RTX-videokaarten voor de beste game-ervaring

NVIDIA GeForce-laptops - Videokaarten

GeForce RTX-videokaarten combineren verschillende technieken met elkaar waardoor jouw game superrealistisch wordt. Raytracing bijvoorbeeld, zorgt voor levensechte reflecties, schaduwen en diffuus licht. AI-technologieën (Artificial Intelligence) zoals DLSS (Deep Learning Super Sampling) zorgen ervoor dat je supersnel gamet zonder daar beeldkwaliteit of batterijduur voor in te leveren.

NVIDIA Max-Q voor hoge prestaties bij een lange accuduur

NVIDIA GeForce-laptops - Max-Q

Als je vol in je game zit, wil je natuurlijk niet onderbroken worden door een lege accu of een luid loeiende ventilator die de batterij probeert te koelen. Daarom combineert NVIDIA Max-Q negen AI-functies voor hoge prestaties bij een zo optimaal mogelijk stroomverbruik: Dynamic boost, Battery boost, Rapid Core Scaling, CPU optimizer, Whispermode, DLSS, Advanced Optimus, Resizable bar en Optimal Playable settings.

Creëer jouw thuisstudio met de NVIDIA Broadcast-app

NVIDIA GeForce-laptops - Broadcast-app

Met de NVIDIA Broadcast-app maak jij van elke ruimte je eigen thuisstudio. De app tilt met behulp van AI zowel beeld als geluid naar een hoger niveau. Door autoframe bijvoorbeeld, blijf je altijd scherp in beeld, hoeveel je ook beweegt. Zijn je buren aan het verbouwen? Je hoort er niks meer van dankzij de functie ruisverwijdering. Gebruik echo verwijderen als je last hebt van galm in grote ruimtes. Tijdje niet opgeruimd? Zet de background blur of een virtuele background aan en niemand die het ziet. In donkere lichtomstandigheden gebruik je visuele ruisreductie voor een scherper beeld. Al deze functies kun je tegelijkertijd gebruiken zodat jij van een maximaal studio-effect geniet.

NVIDIA DLSS voor maximale prestaties

NVIDIA GeForce-laptops - DLSS

DLSS zorgt ervoor dat je op een maximale snelheid speelt zonder dat de beeldkwaliteit eronder lijdt. Deze techniek voegt via AI pixels toe aan het beeld, zodat je op lagere resolutie met een optimale fps (frames per second) en beeldkwaliteit speelt. Je geniet dus van hoge framerates en prachtige, scherpe beelden tegelijk. Win-win!

Sneller dan je tegenstander door NVIDIA Reflex

NVIDIA GeForce-laptops - NVIDIA Reflex

Winnen draait vaak om milliseconden dus hoe sneller je game op jouw actie reageert, hoe beter. Als je de NVIDIA Reflex-functie activeert, verminder je de latentietijd van je game. Deze latentietijd (ook wel systeemlatentie) is de tijd tussen het moment dat je klikt en het moment dat je die klik als actie op jouw scherm ziet. Hoe korter de latentietijd, hoe sneller je reactievermogen. Je richt hierdoor nauwkeuriger en ziet de locatie van je tegenstander veel preciezer. Zie dan maar eens níet te winnen. Je vindt NVIDIA Reflex in alle laptops uit de GeForce RTX 30-serie.

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 5