MM logo red

HP 2-in-1 laptops

Daan13 FEBRUARI 2023

HP x360 Premium family

Hp 2-1

Werk, surf, of kijk media hoe jij dat wilt. Met de HP x360 Premium family kun jij alle kanten op. Deze high-end design laptops zijn gebouwd van de beste materialen en leveren dan ook de beste prestaties. Zo zijn ze geheel omklapbaar, waardoor je een HP x360 laptop razendsnel verandert in een tablet. Door hun licht en compact design (tot wel 1,29 kg licht en 13,6 mm dun) neem je ze probleemloos overal mee naartoe. Eenmaal onderweg gebruik je ze tot 16 uur, dankzij de opmerkelijk krachtige batterij.

HP Spectre x360

Hp spectre 360

Alleen met premium kwaliteit hardware is het mogelijk om een ultradunne laptop de hoogste prestaties te laten leveren. Daarom is de Spectre x360-serie voorzien van uitermate krachtige 8ste generatie Intel® Core™ processoren, waarmee je moeiteloos tegelijkertijd zware programma’s kunt draaien.

De hoge prestaties uiten zich ook in het krasbestendige touchscreen met uiterst dunne randen en een verrassend brede kijkhoek. De Spectre x360 start op binnen 10 seconden en met het verlichte toetsenbord werk je ook razendsnel.Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

HP Spectre 13

HP Spectre 13

Hoewel dit geen 2-in-1 laptop is, willen we deze toch ook graag in de schijnwerpers zetten. De vakkundig ontworpen aluminium behuizing van slechts 10,4 mm met een verborgen scharnier en full-size toetsenbord met verlichting is afgewerkt in Ceramic White met accenten van Pale Gold. Daarnaast weegt hij slechts 1,1 kg. Het 4K hoge resolutie touchscreen met dunne schermranden zorgt voor een optimale kijkervaring. De nieuwste 8e generatie Intel® Core™ i5-8250U processor zorgt dat je zware programma’s moeiteloos tegelijk kunt gebruiken zonder concessies te doen op snelheid.

HP Envy x360

HP ENVY x360

Laat je van je productiefste of creatiefste kant zien met de voor digitale inkt geoptimaliseerde ENVY x360. Het scherm met dunne randen is speciaal ontwikkeld voor efficiënt gebruik, waardoor werken, tekeningen en schrijven snel en precies gebeurt.

Wil je een groter beeldscherm aansluiten? Gebruik dan de nieuwste USB-C THUNDERBOLT-poort voor een eenvoudige koppeling. Met deze poort kun je bovendien razendsnel opladen en gegevens overdragen op een buitengewoon hoge snelheid. De ENVY x360 is voorzien van de krachtige 8ste generatie Intel® Core™ i7 processor.

HP Pavilion x360

HP Pavilion x360

Creëer. Verbind. Deel. Met de Pavilion x360 kun je het allemaal, en meer. Zo ondersteunt deze laptop een digitale pen om met Windows Ink te tekenen of schrijven. De Pavilion x360 is daarnaast uitgerust met speakers van Bang & Olufsen voor kraakhelder geluid bij games en media. Met Audioboost zet je de audio hoger zonder vervorming en dankzij FastCharge is de laptop binnen een half uur alweer tot 50% opgeladen.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, het Intel logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, het Intel Inside logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen.