Sonos

De compleet nieuwe Sonos Beam

The smart, compact, soundbar
for your TV.

Met de volledig nieuwe Sonos Beam geniet je van je favoriete muziek, tv-programma's en films met rijk, gedetailleerd geluid. Zorgvuldig ontworpen voor jouw huis, zodat hij de ruimte niet overstemt. En hij is klaar voor de toekomst: zodra stembediening beschikbaar komt in jouw land, kun je je muziek aanzetten en bedienen met enkel je stem.

Ontdek meer

Plaats in elke kamer de juiste speaker.

Het begint klein en groeit uit tot iets groots. Voor iedere kamer in huis is er een Sonos-speaker.

Sonos One

One

De smart speaker voor muziekliefhebbers.

Geniet van het verrassend intense en kamervullend geluid van deze smart speaker. Met Sonos One neem je straks ook volledige controle over muziek met je stem. Start muziek en bedien je playlist met spraakcommando’s en de Sonos-app.

Sonos Play:1

Play:1

Krachtig geluid uit een kleine home-speaker

Met de Play:1 geniet je overal en in iedere ruimte van een indrukwekkend, kamervullend geluid. Bovendien past de Play:1 in de boekenkast, maar ook op het aanrecht of andere kleine ruimten.

Sonos Play:3

Play:3

Voelt zich overal thuis

De Play:3 overtreft de Play:1 in prestaties. Dat begint al bij de diepere bas, waardoor het geluid robuuster en rijker klinkt. Overal. Daardoor is deze speaker overal in huis te plaatsen.

Sonos Play:5

Play:5

Laat je omverblazen!

Diehard muziekliefhebbers en audiofielen opgelet. De Play:5 is de perfecte speaker voor iedereen die grote ruimtes wil voorzien van een kamervullend geluid. Met deze speaker wordt zelfs het meest kritische oor tevredengesteld.

Home Theater voor muziekliefhebbers.

Geniet van een indrukwekkend bioscoopgeluid terwijl je kijkt naar je favoriete tv-programma’s, films of luistert naar je muziekcollectie. Het maakt bovendien niet uit of je kiest voor 3.1 of 5.1.

Sonos Home Theater voor muziekliefhebbers

Playbar

Een streamingspeaker en home-theater soundbar in één.

Met de PLAYBAR geniet je van een bioscoopgeluid tijdens al je favoriete films, tv-programma’s en sportwedstrijden. Maar ook tijdens het gamen. Bovendien streamt de PLAYBAR draadloos je muziek.

Playbase

Bioscoopgeluid voor televisies op een standaard of meubel.

Meteen valt op dat het slanke en strakke ontwerp wegvalt onder het scherm, terwijl je favoriete media fantastisch klinken dankzij het brede geluid.

Sub

Ervaar een diep basgeluid met Sonos

Omdat de SUB de lage tonen op indrukwekkende wijze afspeelt, kunnen al je andere Sonos-speakers zich richten op de middelhoge en hoge tonen. Voel en ervaar het verschil.

Playbar of Playbase

Playbar of Playbase.

Iedere film, serie en game klinkt beter dankzij het brede driekanaalsgeluid van onze soundbar. Alle geluidseffecten en muziek zijn perfect terug te herleiden naar de linker- en rechterkanalen, terwijl het platte design van de PLATBASE verdwijnt onder je televisie. Het meest indrukwekkende? Het kamervullend geluid.

Playbar of Playbase + Sub

Playbar of Playbase + Sub.

Je home-theaterbeleving is pas compleet met een dynamisch en gedetailleerd basgeluid. Door de SUB met PLAYBAR of PLAYBASE te combineren, is iedere knal, botsing en dreun voelbaar tot in je tenen.

Playbar of Playbase + Sub + 2 Play:1s

Playbar of Playbase + Sub + 2 Play:1s.

De totale Sonos-geluidsbeleving ervaar je door twee PLAY:1’s, PLAY:3’s of PLAY:5’s te koppelen met een PLAYBAR of PLAYBASE en de krachtige SUB. Zo ervaar je een krachtig en onvervalst surroundgeluid, waarmee je jezelf midden in de actie waant.

Stream muziek met je huidige geluidsapparatuur

Sonos Connect

Connect

Stream met Sonos Connect je favoriete muziek via de app naar elk versterkt stereo- of Home Theater-systeem.

Connect:AMP

Stream muziek naar een set losse speakers, zonder dat je een versterker nodig hebt.

The Home Sound System

Sonos - Installeren is eenvoudig

Installeren is eenvoudig

Koppel de Sonos-speaker met de app en de rest gaat vanzelf. Zonder draden, zonder ingewikkelde instellingen.

Sonos - Wifi, geen Bluetooth

Wifi, geen Bluetooth

Omdat Sonos muziek streamt via wifi en niet via je telefoon, kun je zonder onderbrekingen vanwege inkomende gesprekken, sms’jes en push-notificaties door blijven luisteren.

Sonos - Elke track, elke ruimte

Elke track, elke ruimte

Kies je ervoor om verschillende nummers af te spelen in verschillende kamers, of juist naar dezelfde tracks op hetzelfde moment. Aan jou de keuze.

Sonos - Hoe langer je hem hebt, hoe beter hij wordt

Hoe langer je hem hebt, hoe beter hij wordt

Met iedere software-update wordt je Sonos-systeem slimmer. Zo worden er nieuwe diensten geïnstalleerd en nieuwe functie toegevoegd. De Sonos-speaker van vandaag, is morgen nog beter.