MM logo red

Zakelijke cadeaukaart

Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing. De ontvanger kan op deze manier gemakkelijk zelf een keuze maken uit een assortiment van ruim 40.000 producten.

Standaard cadeaukaart
De MediaMarkt cadeaukaart is een ideaal geschenk waarmee je jouw personeel, je relaties of je klanten bedankt voor de inzet. De cadeaukaart van MediaMarkt is voor iedere gelegenheid goed te gebruiken. Met een variabele oplaadwaarde tussen de €10,- en €1000,- is de cadeaukaart eenvoudig aan jouw budget aan te passen. Standaard worden alle cadeaukaarten geleverd met een bijpassende envelop.

Vanaf 500 stuks kun je de cadeaukaarten geheel naar eigen stijl laten personaliseren met bijvoorbeeld je eigen logo of een persoonlijke tekst. Standaard geldt voor cadeaukaarten dat deze vrij zijn van BTW (0%).

Thema cadeaukaart
MediaMarkt beschikt standaard over diverse ontwerpen welke het geven van de cadeaukaart extra leuk maken. Deze ontwerpen zijn bijvoorbeeld Verjaardag, Bedankt of Fijne feestdagen. Bijbehorende enveloppen is ook verkrijgbaar.

Gepersonaliseerde kaarten
Met de gepersonaliseerde kaart maak je het geven van een cadeaukaart nog leuker! Je kunt zelf de voorzijde van de cadeaukaart ontwerpen. Bij een bestelling van 500 cadeaukaarten is dit geheel gratis.

Neem contact met ons op