Mediamarkt Logo

Dell & MediaMarkt Business Solutions

MediaMarkt Business Solutions biedt jouw onderneming de juiste oplossing met behulp van Dell-producten. Dell heeft voor iedere onderneming namelijk diverse oplossingen die de bedrijfsvoering optimaliseren en vereenvoudigen. Van krachtige Latitude- en XPS-laptops tot Chromebooks die gebruiksvriendelijk, veilig en gemakkelijk te beheren zijn en nog veel meer.

MediaMarkt is jouw zakelijke partner die over de benodigde kennis en middelen beschikt om jou vakkundig te ondersteunen en te voorzien van goede services. Daarom bieden onze MediaMarkt-accountmanagers uitgebreid advies over producten met passende oplossingen en het implementeren van apparatuur op locatie.

Bekijk hieronder het Dell-assortiment of neem contact op via het contactformulier indien je vragen hebt en meer informatie wilt ontvangen.

Neem contact met ons op

 • Laptops

  De zakelijke laptops van Dell zijn er in verschillende soorten en maten. Van betrouwbare, dunne en lichte modellen, die beschikken over de essentiële functies, tot krachtige Ultrabooks met Windows 10 Pro voor de zakelijke professional die behoefte heeft aan nog betere prestaties.

 • Desktops

  De desktops van Dell zijn er in verschillende vormen en met diverse configuraties. Van krachtige devices met maximale prestaties en compacte desktops met enkel de essentiële functies tot ruimtebesparende all-in-one-pc’s met een groot display.

 • Monitoren

  Voor elke gelegenheid vind je een geschikte monitor bij Dell. Van grote interactieve monitoren voor bij conferenties en krachtige monitoren die hoge resoluties ondersteunen tot betrouwbare, compacte en energiezuinige monitoren voor op kantoor.

 • Rugged laptops

  Omdat laptops altijd en overal moeten blijven presteren, beschikken de rugged laptops van Dell over een robuuste behuizing en krachtige onderdelen. Zo zijn de laptops bestand tegen een stootje en te gebruiken onder de meest heftige omstandigheden.

 • Accessoires

  Dell beschikt over een ruim assortiment van accessoires die bijdragen aan productiviteit en ergonomie. Van headsets en webcams voor videoconferenties tot ergonomische dockingstations en nog veel meer.

 • Garantiepakketten

  Neem geen enkel risico en geniet van de mogelijkheden van Dell ProSupport. Deze uitgebreide garantie biedt diverse voordelen, zodat je jouw bedrijfsprocessen altijd draaiende houdt. Van technische ondersteuning en software-updates op afstand tot het upgraden of repareren van hardware op locatie en meer.