MM logo red

Apple Mac: slimmer werken, sneller gaan, minder stressen

MediaMarkt is Apple Authorised Reseller en biedt diverse Apple-producten en services die kunnen bijdragen aan de productiviteit en effectiviteit van jouw onderneming. Wil je meer informatie? Klik hier om contact op te nemen.

  1. M2-chip: M2-chip beschikbaar in sommige modellen.
  2. Voeding en batterij: Tests uitgevoerd door Apple in november en december 2022, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 16‑inch MacBook Pro met de Apple M2 Pro-chip, 12‑core CPU, 19‑core GPU, 16 GB RAM en een SSD van 1 TB. De test voor draadloos internetten meet de batterijduur door draadloos naar 25 veelbezochte websites te gaan met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. De test voor het afspelen van films in de Apple TV‑app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie. Tests uitgevoerd door Apple in oktober 2020, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van MacBook Air met de Apple M1‑chip en een 8‑core GPU, geconfigureerd met 8 GB RAM en een SSD van 512 GB. De test voor het afspelen van films in de Apple TV-app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie. Tests uitgevoerd door Apple in mei 2022, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 13‑inch MacBook Pro met de Apple M2‑chip, 8‑core CPU, 8‑core GPU, 8 GB RAM en een SSD van 256 GB. De test voor draadloos internetten meet de batterijduur door draadloos naar 25 veelbezochte websites te gaan met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. De test voor het afspelen van films in de Apple TV-app meet de gebruiksduur van de batterij door 1080p HD-materiaal af te spelen met een beeldschermhelderheid die is ingesteld op 8 stappen vanaf de laagste stand. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
  3. App Store: Apps zijn verkrijgbaar in de App Store. Verkrijgbaarheid van titels is aan verandering onderhevig. Abonnement op Microsoft 365 vereist.
  4. Mac en iPhone: iCloud en internetverbinding vereist.
  5. Deal: Gebaseerd op gegevens van bedrijven die geïnterviewd werden in de ‘Forrester Total Economic Impact™’ in ‘Mac in Enterprise’: M1-update, in opdracht van Apple, gepubliceerd in juli 2021 (https://tools.totaleconomicimpact.com/go/apple/tei/). Bedrijven wordt aangeraden het Forrester-onderzoek als basis te gebruiken voor een eigen inschatting van hun potentiële besparingen in kosten en tijd.
  6. Display: Schermgrootte wordt diagonaal gemeten. Daadwerkelijke diagonale afmeting van het scherm van de 24‑inch iMac is 59,62 cm. De schermen van de 13,6‑inch MacBook Air en de 14‑inch en 16‑inch MacBook Pro hebben ronde hoeken aan de bovenkant. Als rechthoek meten de schermen 34,46 cm, 35,97 cm en 41,05 cm diagonaal (de daadwerkelijke displays zijn kleiner).