• Binnen 2 uur ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels

MediaMarkt Business Solutions

Speciaal voor bedrijven hebben we een aparte zakelijke afdeling binnen MediaMarkt. Als zakelijke klant profiteer je van diverse extra services en mogelijkheden. Zo krijg je een persoonlijke accountmanager toegewezen voor passend advies en een offerte op maat. Hierbij hebben we speciaal voor bedrijven een zakelijk portfolio opgezet aan producten en diensten.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Naast onze zakelijke producten en services, kun je bij ons ook terecht voor zakelijke cadeaukaarten en kerst- en relatiegeschenken.

0 van 2

Alles voor op kantoor

Veel mensen werken op kantoor dagelijks achter de computer. Voor optimale prestaties en het voorkomen van lichamelijke klachten zijn goed ingerichte, efficiënte werkplekken belangrijk.

Meer informatie

Alles voor buiten kantoor

Smartphones zijn helaas breekbaar. Werk je in een andere, ruige omgeving of ben je actief in de bouwsector? Dan is het belangrijk dat je telefoon tegen een stootje kan en stof- en waterdicht is.

Meer informatie

Alles voor de horeca

Hospitality tv’s zijn ideaal voor ruimtes waar je gasten ontvangt, bijvoorbeeld in een hotelkamer. Deze schermen bieden diverse voordelen voor zowel je gasten als je werknemers.

Meer informatie

Alles voor de zorg

Hospitality tv’s zijn ideaal voor ruimtes waar je gasten ontvangt, bijvoorbeeld in een zorginstelling. Deze schermen bieden diverse voordelen voor zowel je cliënten als je werknemers.

Meer informatie

Snelle levering laptops

Bedankt MediaMarkt Business Solutions Rotterdam Centrum voor de snelle levering van de laptops voor het thuisonderwijs van de kinderen in onze wijk
Delfshaven Helpt

Zuiver en betrokken zaken doen

Zuiver en betrokken: zo doen we graag zaken. Bij MediaMarkt Business Solutions in Breda vonden wij een partner die daar perfect bij aansluit
Sjoerd Kerstens, Manager Operations Tristar Group