Welkom bij MediaMarkt Business Solutions

Zakelijke oplossingen voor jouw vakgebied?

Profiteer als zakelijke klant van advies op maat, een persoonlijke accountmanager, een groot assortiment, snelle levering en verkoop-/ servicepunten in heel Nederland. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende presentatie tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

Registreer hier

Een greep uit onze zakelijke oplossingen

 • Relatiegeschenken

  Relatiegeschenken

  Of het nu gaat om een beloning na een jaar hard werken, een bedankje voor een fijne samenwerking of zomaar een cadeautje: MediaMarkt Business Solutions biedt een divers assortiment kerst- en relatiegeschenken.
  Gifting
  Geschenken
 • Voor zakelijke klanten

  Versterk jouw bedrijf met de Enterprise edities van Samsung

  Samsung Enterprise Editions

  Geniet van optimale beveiliging en eenvoudig beheer met de Samsung Enterprise Editions. Deze premium smartphones en tablets zijn er speciaal voor de zakelijke gebruiker.
  5 jaar updates
  Knox Suite
 • Ontdek het nu

  Slimme prestaties, modern ontwerp

  Zakelijke oplossingen van Lenovo

  Bij MediaMarkt Business Solutions krijg je advies op maat over de juiste Lenovo-producten voor jouw bedrijf.
  Thinkpad
  Thinkbook

  Onze diensten

  MediaMarkt biedt oplossingen op maat voor het midden- en kleinbedrijf (MKB) in Nederland. Als zakelijke klant van MediaMarkt profiteer je van een groot assortiment aan zakelijke producten en relevante services voor een aantrekkelijke prijs. Zo maak je gebruik van de nieuwste zakelijke laptops met beveiligingssoftware, passende tv-schermen en beamers voor vergaderruimtes of geïnstalleerde professionele koffiemachines. Via jouw accountmanager ontvang je snel en vrijblijvend een offerte, speciaal voor jouw bedrijf.

  Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!

  • PC startklaar

   Met onze PC start klaar service stellen wij jouw apparaten direct voor jou in bij onze SmartBar. Startklaar op locatie is ook mogelijk! Neem contact op met onze persoonlijke accountmanagers voor advies op maat.
  • Screenprotectie

   Een goede bescherming van jouw producten mag uiteraard niet ontbreken bij de aankoop van een nieuwe smartphone en/of tablet.
  • Verzekeringen

   Bescherm al je zakelijke aankopen met een passende verzekering voor elk product en beperk jouw zakelijke risico's.
  • Voor zakelijke klanten

   Samsung Knox

   Samsung Knox is een ijzersterk beveiligingsplatform dat ervoor zorgt dat alle smartphones en tablets binnen jouw bedrijf veilig zijn.
  • MediaMarkt inruilservice

   Ruil nu je oude notebook, desktop of smartphone in bij MediaMarkt. Zo wordt het kopen van een nieuw apparaat nog aantrekkelijker. Bekijk hier de inruilwaarde van je apparaat.
  • Zakelijke cadeaukaarten

   Heb je ook liever dat je personeel, relatie of klant zelf een cadeau kan kiezen uit een groot assortiment? Wellicht is de MediaMarkt-cadeaukaart de juiste oplossing.

   Dit is wat je kunt verwachten van MediaMarkt Business Solutions

   Externe inhoud - Youtube

   Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

   Registreer!

   Word nu zakelijk klant van MediaMarkt Business Solutions via ons registratieformulier

   Registreer nu als zakelijke klant

   Vraag het ons!

   Wij beantwoorden graag jouw vragen over MediaMarkt Business Solutions in onze FAQ sectie.

   Bekijk de veelgestelde vragen

   Mail ons!

   Mail direct jouw vraag door naar onze zakelijke inbox: [email protected]. Dit mailadres is alleen voor zakelijke gebruikers, consumenten aanvragen worden door de klantenservice van MediaMarkt behandeld.