Waarom alles in één keer betalen? Betaal per maand!

Hoe werkt het online?

Kies Betaal per Maand
Klik op het Santander Consumer Finance-logo om Betaal per Maand te kiezen.

Aanvragen
Vul het aanvraagformulier in en upload de documenten gemakkelijk online. Voor een bedrag onder de € 1.000,- heb je een identiteitsbewijs en bankpas nodig.

Gehuwd of geregistreerd partnerschap?
Vul ook de gegevens van je partner in. Je partner krijgt zelf een e-mail om het ID-bewijs te uploaden. Jullie ondertekenen beiden het contract. Volg de instructies.

Aanvraag boven de € 1.000.-? Dan vragen wij om een bewijs van inkomsten en lasten. Let op: zorg ervoor dat jij en je eventuele partner uploaden binnen 48 uur na de aanvraag.

Goedkeuren
We controleren je financiële gegevens en beoordelen of het gekozen maandbedrag financieel bij je past. Kies je een langere looptijd, dan kies je voor een lager maandbedrag, wat de kans op goedkeuring van je aanvraag kan vergroten. Je mag altijd extra of eerder aflossen zonder extra kosten.

Klaar en geregeld
Je weet zeker dat je jouw bestelling ontvangt en per maand kunt gaan betalen als Santander de financiering binnen 7 dagen heeft kunnen afhandelen.Hoe werkt het in de winkel?

Kiezen
Kies je producten en vertel de MediaMarkt-medewerker dat je per maand wilt betalen.

Aanvragen
Samen met de MediaMarkt-verkoper vul je het aanvraagformulier in en er wordt een foto gemaakt van je bankpas en legitimatiebewijs. Heb je een aanvraag boven de € 1.000.-? Dan hebben we ook een bewijs nodig van je inkomsten en lasten.

Goedkeuren
Je gegevens worden gecheckt bij Santander, de kredietverstrekker. Als de gekozen looptijd niet bij je past, dan bieden we je een langere looptijd aan zodat het maandbedrag lager wordt en je toch van MediaMarkt Betaalgemak kunt profiteren. Bij goedkeuring ontvang je direct een contract per mail.

Klaar en geregeld
Je neemt je product(en) direct mee naar huis en betaalt achteraf in termijnen. Heb je een aanvraag boven de € 1.000,-? Dan moet je even wachten tot Santander jouw gegevens heeft gecontroleerd. Na akkoord mag je je product(en) ophalen.Bereken je maandbedrag

Bereken je maandbedrag - Image

Benieuwd naar je maandbedrag? Dit kun je zelf berekenen met calculator. De uitkomst van de calculator geeft jou een indicatie van het te lenen bedrag. Aan dit overzicht en de uitkomst hiervan kunnen geen rechten worden ontleend.

Persoonlijke lening (niet-doorlopend krediet)

Eigendom
Kredietbedrag

€ 500.-

Termijnbedrag per maand

€ 11.42

Debetrentevoet (vast)

14%

Jaarlijkse kostenpercentage

14%

Duur kredietovereenkomst

60 maanden

Totaal te betalen bedrag

€ 658.28

0% rente voorbeeld

Eigendom0% rente voorbeeld
Kredietbedrag

€ 500.-

Aanbetaling

€ 0.-

Contante waarde

€ 500.-

Jaarlijkse kostenpercentage

0%

Debetrentevoet (variabel)

0%

Termijnbedrag per maand

€ 50.-

Duur kredietovereenkomst

10 maanden

Totaal te betalen bedrag

€ 500.-

Over Betaal per Maand van MediaMarkt en Santander

Betaal per Maand van MediaMarkt is een kredietaanbod van Santander Consumer Finance. MediaMarkt treedt hier op als verbonden bemiddelaar en heeft, net als Santander, geen adviserende rol. Je kiest zelf het door jou gewenste financieel product op basis van jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie. De toetsing en registratie van de aanvraag vindt plaats bij het BKR (Bureau Krediet Registratie).

Bekijk hier de veelgestelde vragen

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Meer informatie?
Klik hier en Santander vertelt je alles over Betalen per Maand.