MM logo red

Apple accessoires

Mac accessoires kopen bij MediaMarkt

Mac accessoires

Bij de Apple Mac horen natuurlijk de beste accessoires. Er zijn accessoires voor de MacBook Air-, Pro en de Mac mini. Bij MediaMarkt zijn er verschillende Apple adapters beschikbaar waarmee jij kan linken naar andere Apple producten of je MacBook op kan laden. Naast deze opladers verzien wij jou van muizen, toetsenborden en trackpads van Apple.

iPhone accessoires kopen bij MediaMarkt

iPhone accessoires

Voor iPhone accessoires ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres. Wij hebben voor jou groot assortiment aan iPhone accessoires op een rijtje gezet. Denk hierbij aan de iPhone Airpods, telefoonhoesjes en de MagSafe telefoonhoesjes, maar ook powerbanks. Naast deze technische snufjes kan jij jouw iPhone ook verbinden met de Apple Watch.

iPad accessoires kopen bij MediaMarkt

iPad accessoires

De accessoires voor de iPad bieden een breed scala aan opties. Zo kijk jij ongestoord de beste films en series op je iPad met de Apple AirPods Max of de AirPods Pro. Beveilig de iPad met een Smart Folio die je om de iPad heen kan plaatsen. Door het gebruik van de Apple Pencil hoef jij niet je vingerafdrukken op het scherm achter te laten, maar kan jij de pen gebruiken om de iPad Pro te besturen en je creativiteit zijn gang te laten gaan.

Watch accessoires kopen bij MediaMarkt

Watch accessoires

Voor alles op het gebied van Apple Watch accessoires kun je bij MediaMarkt terecht. Wij hebben een enorm assortiment aan verschillende Apple horlogebandjes. Het materiaal van deze horlogebandjes verschillen per activiteit. Zo zijn er voor het sporten speciale Nike bandjes die gemaakt zijn van sterk fluorelastomeer of kies jij liever voor een roestvrij stalen bandje voor een sjiekere avond? Naast deze bandjes kan jij jouw Apple AirPods Max of AirPods tweede generatie verbinden met jouw Watch.

AirPods kopen bij MediaMarkt

Apple AirPods

Altijd goede muziek luisteren doe je met de Apple AirPods. De AirPods zijn met elk Apple-apparaat te verbinden. Je kan bij volledig opgeladen oortjes minimaal 5 uur luisteren en middels de oplaadcase weer gemakkelijk opladen. De AirPods Pro en AirPods Max hebben ook nog actieve ruisonderdrukking waardoor jij externe geluidsbronnen minder goed hoort.

Apple AirTag kopen bij MediaMarkt

Apple AirTag

Met de Apple AirTag vind jij jouw spullen in no-time terug. Door middel van de AirTag, die je aan jouw tas, koffer, sleutels of portemonnee bevestigd, verschijnen jouw spullen op de kaart in de ‘Zoek Mijn’-app van jouw Apple apparaat. De AirTag gaat ongeveer een jaar mee en is daarna vervangbaar. Je vindt de AirTag door geluid, deze gaat af wanneer je in de buurt komt.

Apple MagSafe accessoires kopen bij MediaMarkt

MagSafe

De MagSafe is een oplader die is ontworpen om jouw iPhone snel, veilig en gemakkelijk op te laden. Vanwege een magneet in de oplader en in de iPhone, sluiten deze goed op elkaar aan en laadt jouw iPhone snel op. De MagSafe is toepasbaar vanaf de iPhone 12-modellen. De MagSafe is beschikbaar in meerdere uitvoeringen, zoals de MagSafe Duo. Hier kan je bijvoorbeeld jouw iPhone tegelijkertijd opladen met jouw Apple Watch, of AirPods-case.