MM logo red

Ontdek de Dyson Airwrap tijdens de Dyson Styling Tour

Nina15 NOVEMBER 2023
unknown description

De Dyson Airwrap is een multifunctionele haarstyler die je haar krult, golft, steilt en meer volume geeft. Het gebruikt lucht in plaats van hitte om je haar te stijlen, waardoor het niet beschadigt. De Dyson Airwrap heeft diverse opzetstukken voor alle haartypes, -lengtes en kapsels. Zelf een keer zien wat de Airwrap kan? Bezoek een MediaMarkt bij jou in de buurt tijdens de Dyson Styling Tour.

Stijl je haar zonder het te beschadigen

Stijl je haar zonder het te beschadigen

Creëer elk kapsel waar jij je goed bij voelt, zonder dat je haren beschadigd raken. De Dyson Airwrap krult, golft of steilt je haar namelijk met behulp van lucht en niet met hitte. De multistyler beschikt over een slimme warmteregelaar die de temperatuur van de Airwrap meer dan 40 keer per seconde controleert. Zo wordt de styler nooit warmer dan 150 graden en raakt je haar nooit beschadigd.

Er is altijd een Dyson Airwrap-opzetstuk voor jouw haarstijl en haartype

Er zijn veel verschillende opzetstukken voor de Dyson Airwrap, waardoor je altijd jouw gewenste kapsel creëert, ongeacht je haartype. Zo maak je bijvoorbeeld de mooiste krullen in blond, fijn en stijl haar met behulp van 30mm of 40mm-opzetstukken, terwijl je donkere krullen weer spiegelglad maakt door je haar uit te borstelen met de zachte gladmakende borstel als opzetstuk. Belangrijke tip: zorg dat je haar ongeveer voor 80% droog is als je gaat stijlen. Dit zorgt voor het beste resultaat. De handige Airwrap-opzetstukken helpen je haar precies goed te drogen.

Je haar krullen? Volg simpelweg de pijltjes

Je haar krullen? Volg simpelweg de pijltjes

Ben je benieuwd of de Dyson Airwrap ook jouw haar mooi kan krullen, golven of stijlen? Tijdens de Dyson Styling Tour helpen professionele stylisten jou om looks onder de knie te krijgen die in kapsalons niet zouden misstaan. Daarnaast kun je met eigen ogen zien wat het volledige assortiment hoogwaardige Dyson-producten allemaal kunnen, waaronder de Airwrap.

Wanneer is de Dyson Styling Tour bij jou in de buurt?

De Dyson Styling Tour 2023 is de komende maanden aanwezig in verschillende MediaMarkt-filialen in Nederland. De Styling Tour vindt in het weekend plaats (vrijdag tot en met zondag), in de volgende MediaMarkt-filialen:

EigendomDatumLocatieAdres
Week 47

23 november t/m 26 november 2023

MediaMarkt Bijlmer Arena, Amsterdam

Johan Cruijff Boulevard 123

Week 50

14 december t/m 17 december 2023

MediaMarkt Cruqulus

Cruquiusplein 10

Week 52

27 december t/m 31 december 2023

MediaMarkt Breda

Kruisvoort 14

Week 52

27 december t/m 31 december 2023

MediaMarkt Ekkersrijt, Son en Beugel

Ekkersrijt 4086

Week 1

4 januari t/m 7 januari 2023

MediaMarkt Tech Village, Rotterdam

Binnenwegplein 50-52

Week 1

4 januari t/m 7 januari 2023

MediaMarkt Hengelo

Het Plein 130