Zo koop je een tv op afbetaling bij MediaMarkt

Zoek je een nieuwe televisie, maar ben je liever niet in één keer het volledige aankoopbedrag kwijt? Bij MediaMarkt kun je die tv ook betalen in termijnen. Wat dat precies is en hoe dat exact werkt, lees je op deze pagina.

Een tv kopen op afbetaling: wat is dat precies?

Een tv kopen op afbetaling: wat is dat precies?

Als je een tv koopt op afbetaling, betaal je de aankoopprijs van een televisie in termijnen. Je betaalt dus niet in één keer het hele bedrag, maar verdeelt dit over een bepaald aantal maanden. Een tv op afbetaling kan handig zijn als je het geld niet direct hebt om de tv te kopen, maar wel zeker weet dat je het bedrag binnen een langere periode kunt aflossen. Houd er wel rekening mee dat er rente berekend wordt als je een tv op afbetaling koopt. Is dit iets voor jou? Bekijk dan hieronder al onze tv’s en lees verder hoe je een tv in termijnen betaalt bij MediaMarkt.

Zo werkt het betalen van een tv in termijnen bij MediaMarkt

Zo werkt het betalen van een tv in termijnen bij MediaMarkt

Heb je een mooie televisie gevonden die je in termijnen wilt betalen? Vraag dan ‘Betaal per maand’ aan. Dit kan bij een fysieke winkel bij jou in de buurt, maar ook als je in de webshop een tv koopt. In dat laatste geval kies je bij het afrekenen voor ‘Betaalgemak’. Dit is een dienst van onze partner Santander Consumer Finance. Je kiest hier in hoeveel maanden je wilt terugbetalen: 36, 48 of 60. De rente (14%) en het maandbedrag veranderen niet, tenzij je ervoor kiest om tussentijds extra af te lossen. Dan wordt het bedrag dat je maandelijks betaalt lager.

Rekenvoorbeeld: tv betalen op afbetaling bij MediaMarkt

EigendomHoeveel wil je lenen?Rente op jaarbasisWat betaal je per maandHoelang duurt je lening?Wat betaal je in totaal?

€ 900

12%

€ 19,75

60 maanden

€ 1.184

€ 1.500

12%

€ 32,90

60 maanden

€ 1.974

€ 2.500

12%

€ 54,84

60 maanden

€ 3.290

Een niet-doorlopend goederenkrediet van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. MediaMarkt treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. MediaMarkt en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

De voordelen van het achteraf betalen van een tv

Het achteraf betalen van een televisie heeft verschillende voordelen. Ten eerste hoef je niet meteen het hele bedrag te betalen, maar kun je in termijnen betalen. Hierdoor wordt de aankoop van een nieuwe televisie een stuk gemakkelijker, vooral als je het volledige bedrag op korte termijn liever aan andere zaken besteedt. Andere voordelen van achteraf betalen bij MediaMarkt:

  • Snel geregeld (al binnen 10 minuten)
  • Geschikt voor bedragen tussen € 250 en € 4.999
  • Je kunt altijd gratis extra of eerder aflossen

Zijn er ook risico’s bij een tv in termijnen betalen?

Zijn er ook risico’s bij een tv in termijnen betalen?

Er kleven geen risico’s aan een tv achteraf betalen in termijnen bij MediaMarkt. Belangrijk is wel om te beseffen dat je geld leent voor het aankopen van je televisie en dat je hier rente over betaalt. De rente is ook direct de enige extra kostenpost die je hebt. Er zitten geen addertjes onder het gras. Via onze rekenhulp kun je precies zien hoeveel je maandelijks moet overmaken voor je nieuwe televisie, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bestel de beste tv voor jou online en betaal gespreid

Als je op zoek bent naar de beste tv, dan kun je deze online bestellen en gespreid betalen bij MediaMarkt. Aangezien je bedragen tussen de € 250 en € 4.999 in termijnen kunt betalen, komen al onze beste tv’s van 2023 in aanmerking. Bekijk deze top 10 met top-tv’s dus zeker even. Zoek je een slimme televisie voor thuis? Op onze adviespagina over de beste smart-tv ontdek je hoe je een goede slimme televisie voor jezelf vindt, passend bij jouw budget.

Bekijk soortgelijke artikelen