TCL QD-MiniLED tv’s

unknown description

TCL QD-MiniLED tv’s combineren een scherpe prijs met een uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. De innovatieve QD-MiniLED technologie brengt kraakheldere en haarscherpe beelden je kamer in. Leer meer over de innovatieve en elegante randloze QD-MiniLED tv’s van TCL en ontdek welke serie het beste aansluit op de manier waarop jij het liefst televisiekijkt.

Dit kun je verwachten van de QD-MiniLED tv’s van TCL

Alle televisies van TCL beschikken over Google TV, het slimme systeem waarmee je toegang hebt tot duizenden apps, films, series en games. Bovendien hebben alle TCL-tv’s een razendsnelle verversingssnelheid van 144 Hz, wat ideaal is voor gamers die vloeiend en zonder haperingen willen spelen of voor sportliefhebbers die geen seconde van het spel willen missen. TCL is een van de toonaangevende merken als het gaat om grote 98-inch-schermen, waarmee je thuis tv-kijkt alsof je in een bioscoop zit. Maar het bijzonderste aan deze tv’s is de combinatie van 4K QD-MiniLED en QLED-technologie, wat zorgt voor haarscherp achtergrondlicht, kraakhelder beeld, mooie contrasten en bijzonder realistische kleurweergave. Welke TCL je ook kiest, alle tv’s bieden veel kijkplezier voor een betaalbare prijs. Ontdek alle QD-MiniLED series van TCL.

TCL C805-serie

TCL C805-serie

Een tv uit de TCL C805-serie is een geschikte keuze voor liefhebbers van HDR-films, sport en games. Deze serie beschikt over slimme technieken die een verbluffende beeldkwaliteit leveren. Een tv uit de TCL C805-serie heeft veel dimmende zones per inchmaat (336 voor 50’ inch, 384 voor 55 inch, 512 voor 65 inch, 640 voor 75 inch, 880 voor 85 inch of 1344 voor 95 inch). Deze zorgen ervoor dat het achtergrondlicht zich automatisch aanpast voor een heldere en realistische kleurweergave op je beeldscherm. Dankzij een piekhelderheid van 1300 tot 1600 nits zie je het beeld altijd goed, zelfs in de donkerste ruimte. De 4K HDR Premium 1600* en de 144Hz Motion Clarity Pro zorgen voor een scherp en vloeiend beeld, ook tijdens de meest intense actiescène of shootergame. De TCL C805-serie heeft een krachtig 2.0 – 2.1 geluidssysteem van ONKYO, met geïntegreerde speakers en subwoofer voor helder en levendig geluid.

TCL C845-serie

TCL C845-serie

Met een piekhelderheid van 2000 nits en nog meer dimmende zones per inchmaat (480 voor 55 inch, 576 voor 65 inch, 720 voor 75 inch en 896 voor 85 inch) zorgt een televisie uit de TCL C845-serie voor mooie, heldere en realistische beelden. Net als de andere TCL-tv’s combineert de C845-serie de 5de generatie MiniLED, QLED en 4K HDR, wat zorgt voor een vloeiend beeld met hoge contrasten. Prettig als je een snelle sportwedstrijd kijkt of als je veel games speelt waarin de actie van het scherm spat. Een tv uit de TCL C845-serie heeft lage reflecties, waardoor het beeld zich snel aanpast als de zon er bijvoorbeeld op staat. Zo mis je nooit een tel van die spannende sportwedstrijd en ontstaat er geen vertraging tijdens een potje Call of Duty. Deze televisies hebben ONKYO-speakers met ingebouwde subwoofer en 2.1-geluid. Hiermee verspreidt het geluid zich door een groot deel van je kamer en word je nog dieper in die serie, game of wedstrijd getrokken.

TCL C955-serie

TCL C955-serie

De TCL C955 is een van de nieuwste series van TCL en maakt het kijken naar films, series en sport nog leuker. Dat komt onder meer door het geluidssysteem met 2.2.2.-geluid van ONKYO, dat dankzij de geïntegreerde subwoofer van meerdere kanten tegelijk klinkt en waardoor je midden in de actie zit. Naast levendig geluid geniet je op een tv uit de TCL C955-serie ook van helder en realistisch beeld. Dat komt onder meer door het aantal dimmende zones dat in deze serie wederom is toegenomen tot 2304 voor de 85-inch-tv en 2160 voor de 98-inch-tv. In combinatie met de piekhelderheid van 2000 tot 2400 nits ontgaat zelfs het kleinste detail je niet meer.

TCL X955-serie

TCL X955-serie

Een televisie uit de TCL X955-serie heeft je waarschijnlijk het meeste te bieden. Een tv uit deze serie beschikt over alle slimme functionaliteiten die je ook bij de andere series zag, uitgebreid met een nog krachtiger geluidssysteem van ONKYO (4.2.2.-geluid), 5184 dimmende zones (voor zowel de 85-inch- als de 98-inch-tv) en een piekhelderheid tot wel 5000 nits. Al deze eigenschappen, gecombineerd met de premium technieken die je op alle TCL-televisies vindt, maken de tv’s uit de TCL X955-serie een zeer goede optie als je het belangrijk vindt om op een hoogwaardig manier tv te kijken, films te streamen of sportwedstrijden te volgen.