Mediamarkt Logo

Sony BRAVIA XR televisies

Sony BRAVIA XR-tv’s zijn de allereerste televisies met cognitieve intelligentie. Dankzij een nieuwe processor weet een BRAVIA XR-tv precies wat er op het scherm te zien is en bedenkt hij oplossingen zoals ons menselijk brein dat ook doet. Dit zorgt voor een heel nieuwe manier van tv-kijken. BRAVIA XR-tv’s werken precies zoals je ogen: ze herkennen wat er in de scène gebeurt en optimaliseren ieder detail, zodat jouw film, tv-programma of serie een extra dimensie krijgt.

BRAVIA XR-modellen: oled en Full Array led tv’s

Sony BRAVIA XR televisies - Algemene informatie

Zowel de nieuwste oled-tv’s als premium Full Array led-tv’s zijn uitgerust met de revolutionaire BRAVIA XR-technologie. Het beeldscherm van Sony BRAVIA XR oled-tv’s bestaat uit miljoenen oled-pixels die apart van elkaar aan- of uitgaan. De nieuwe Cognitive Processor XR analyseert alle data en zorgt voor realistische kleuren en diepte, precies zoals het menselijk oog dat doet. Deze tv’s beschikken over XR oled Contrast Pro die de helderheid regelt en voor fellere highlights en diepere zwarttinten zorgt. Kleine beelddetails zijn hierdoor niet meer vertroebeld door schaduwen of overbelichting. En dat zie je terug in kraakhelder beeld.

Het beeldscherm van de premium Sony BRAVIA XR Full Array led-tv’s wordt vanaf de achterkant verlicht door kleine ledlampjes achter het lcd-scherm. De Full Array led-technologie zorgt voor rijke, levendige kleuren. De XR Contrast Booster maakt lichte gebieden nog lichter en donkere gebieden donkerder, zonder dat er details verloren gaan.

Bekijk alle Sony BRAVIA XR-tv's

Ervaar een nieuwe manier van geluid

Sony BRAVIA XR televisies - Geluid

Met Acoustic Surface Audio+ (Sony BRAVIA XR oled-tv’s) en Acoustic Multi-Audio (Sony BRAVIA XR Full Array led-tv’s) geniet je van een gloednieuw geluid. Acoustic Surface Audio transformeert ieder geluid in een bijzondere geluidservaring dankzij het scherm, dat werkt als de speaker. Omdat de subwoofer naar voren is gericht, levert deze tv een krachtige bas. Bij Acoustic Multi-Audio lijkt het geluid van het scherm te komen. Dankzij deze technologie komen de hoge klanken tijdens een scène uit de juiste hoek, precies waar de actie op dat moment plaatsvindt. Met functies als XR Sound Position en XR Surround voegt de XR-processor nog wat extra precisie toe. Houd je vast aan je bank, want het geluid zal zich dwars door je kamer verplaatsen.

Google TV

Sony BRAVIA XR televisies - Google TV

Met deze BRAVIA XR-tv’s introduceert Sony Google TV in Nederland. De Google TV-software is een extra laag boven op Android TV. Google TV is slimmer en maakt je Android TV-ervaring nog intuïtiever en beter. Je bladert eenvoudig door meer dan 700.000 films en tv-series van jouw streamingdiensten. Allemaal vanaf één plek, gesorteerd op onderwerp en genre op basis van jouw interesses. En met de Google TV-app kijk je waar je ook bent en wanneer je maar wilt naar jouw favoriete film of serie.

BRAVIA CORE: haal de bioscoop naar je woonkamer

Sony BRAVIA XR televisies - Thuisbioscoop

BRAVIA XR-tv’s ondersteunen de exclusieve streamingdienst BRAVIA CORE. Met deze streamingdienst van Sony krijg je bij aanschaf van een BRAVIA XR-tv toegang tot talloze films in hoge kwaliteit (4K UHD tot 80 Mbps). Door de technologie van BRAVIA XR, PureStream en IMAX Enhanced is alles wat je kijkt voorzien van prachtig beeld en het beste geluid.

Zo werkt de Sony BRAVIA XR televisie

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.