MM logo red

Inhoud

Samsung The Frame

Femke17 JUNI 2024
unknown description

Samsung The Frame is een QLED 4K smart-tv en kunstwerk in één. Zoek je een televisie die als een schilderij opgaat in jouw interieur, ook als hij uit staat? Met The Frame haal je de perfecte combinatie van kunst en beeldkwaliteit in huis. De nieuwe modellen zijn dunner dan ooit, zo'n 25 milimeter dik! Kies uit meer dan 1.500 kunstwerken in de Art Store en tover jouw woonkamer om tot een art gallery.

Art Store

Samsung The Frame - Art Store

Als hij aan staat is The Frame een televisie, als hij uit staat is het geen zwart vlak maar een fraai schilderij dat kunst of jouw eigen foto’s toont. Kies jij een Van Gogh, een Rembrandt of toch iets moderners? Met een Art Store-abonnement blader je door meer dan 1.500 kunstwerken. Van modern tot klassiek, van fotografie tot schilderkunst. Bij elk kunstwerk vind je een gedetailleerde beschrijving en The Frame beveelt je regelmatig nieuwe kunstwerken aan. Zo word je vanzelf een kunstexpert. Kies uit de collecties van onder andere het Van Gogh Museum, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Prado, Saatchi Art, Albertina, Magnum Photos, Yellow Korner en Lumas. Deze tv laat je kiezen uit verschillende lay-outs en kleuren. De verbeterde bewegingssensor zorgt ervoor dat de tv jouw kunst of foto's alleen toont als je in de ruimte bent. Dit maakt The Frame energiezuiniger.

De Art Store is de eerste twee maanden gratis, daarna kost het €4,99 per maand. Meer informatie kun je vinden op de Art Store-pagina van Samsung

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Matte Display

Samsung The Frame - Matte Display

Wanneer The Frame uit staat is het een kunstwerk. Een kunstwerk moet er zo realistisch mogelijk uitzien, dus is The Frame uitgerust met een Matte Display. Het betekent dat het schermoppervlak licht oneffen is, waardoor invallend licht verstrooid wordt in alle richtingen, in plaats van te reflecteren. Hierdoor heb je dus geen last van hinderlijke reflecties en is The Frame nauwelijks te onderscheiden van een echt kunstwerk.

Het scherm heeft geen glanzende look, maar juist de zachte en natuurlijke look van papier. Daardoor geven de schilderijen uit de Art Store de indruk alsof je ze op een echt canvas aan het bekijken bent.

Verwisselbare lijst

Samsung The Frame - Verwisselbare lijst

Samsung The Frame is er in 6 schermformaten, waaronder een extra grote 85 inch en een kleine 43 inch. Bij elke Frame krijg je een lijst van Samsung cadeau. De kleur van de lijst voor dit kunstwerk kies je natuurlijk zelf, zo sluit hij perfect aan bij jouw smaak en de stijl van je interieur. Je bevestigt en verwijdert de lijst eenvoudig met magneten.

Qled-beeldkwaliteit

Samsung The Frame - QLED-beeldkwaliteit

Samsung The Frame 2024 is een tv met qled-technologie. De piepkleine Quantum Dots tonen heel precies de juiste kleur, waardoor deze televisie elke kleurnuance van je kunstwerk mooi weergeeft. The Frame biedt ruim 2000 PANTONE-kleuren, allemaal voorzien van een ‘PANTONE Validated’-certificering van de toonaangevende internationale autoriteit op het gebied van kleur. De Dual LED-achtergrondverlichting zorgt voor diepere zwartwaardes (zwart is ook echt zwart), intenser contrast en een verbeterde kijkhoek. Hierdoor heb je ook goed beeld als je schuin voor de tv zit. De Quantum Processor 4K maakt elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Je geniet van een fraaie beeldkwaliteit, niet alleen bij het tv-kijken maar ook bij het bewonderen van jouw foto’s of kunstwerken als de televisie uit is.

One Invisible Connection & Slim Fit Wall-Mount

Samsung The Frame - One Invisible Connection & Slim Fit Wall-Mount

Met de standaard meegeleverde One Connect Box & Slim Fit Wall-Mount hang jij jouw Frame tv strak aan de muur. En dankzij de vrijwel doorzichtige One Connection Cable gaat er maar één, bijna onzichtbare kabel (voor stroom én data) van de tv naar de One Connect Box. Die zet je samen met de verbonden apparaten (zoals een gameconsole) netjes uit het zicht. Dat kan tot maar liefst 5 meter van de tv. Zeg maar gedag tegen rommelige kabels in het zicht.

Samsung Music Frame

Samsung Music Frame

Fan van The Frame? Kijk dan ook eens naar Samsungs Music Frame. Music Frame is een draadloze speaker die eruitziet als een kunstwerk. Ook het Music Frame vul je met de foto’s of kleine schilderijen die jij kiest, waardoor het altijd binnen je interieur past. Vervolgens geniet je van kraakhelder geluid, want uiteindelijk is Music Frame een krachtige 3-way speaker die eenvoudig ruimtes vult met jouw muziek. Daarnaast koppel je de Music Frame makkelijk aan je Samsung-tv of -soundbar, waardoor ook het geluid van je favoriete serie of film bombastisch door de kamer klinkt.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.