Mediamarkt Logo

Samsung The Frame

undefined

Samsung The Frame is een QLED 4K smart-tv en kunstwerk in één. Zoek je een televisie die als een schilderij opgaat in jouw interieur, ook als hij uit staat? Met The Frame haal je de perfecte combinatie van kunst en beeldkwaliteit in huis. De nieuwe modellen zijn dunner dan ooit, zo'n 25 milimeter dik! Dat is bijna de helft dunner dan de voorganger van deze modellen. Kies uit meer dan 1.500 kunstwerken in de Art Store en tover jouw woonkamer om tot een art gallery.

Samsung The Frame is een QLED 4K smart-tv en kunstwerk in één. Zoek je een televisie die als een schilderij opgaat in jouw interieur, ook als hij uit staat? Met The Frame haal je de perfecte combinatie van kunst en beeldkwaliteit in huis. De nieuwe modellen zijn dunner dan ooit, zo'n 25 milimeter dik! Dat is bijna de helft dunner dan de voorganger van deze modellen. Kies uit meer dan 1.500 kunstwerken in de Art Store en tover jouw woonkamer om tot een art gallery.

Art Store

Als hij aan staat is The Frame een televisie, als hij uit staat is het geen zwart vlak maar een fraai schilderij dat kunst of jouw eigen foto’s toont. Kies jij een Van Gogh, een Rembrandt of toch iets moderners? Met een Art Store-abonnement blader je door meer dan 1.500 kunstwerken. Van modern tot klassiek, van fotografie tot schilderkunst. Bij elk kunstwerk vind je een gedetailleerde beschrijving en The Frame beveelt je regelmatig nieuwe kunstwerken aan. Zo word je vanzelf een kunstexpert. Kies uit de collecties van onder andere het Van Gogh Museum, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België, het Prado, Saatchi Art, Albertina, Magnum Photos, Yellow Korner en Lumas. Deze tv laat je kiezen uit verschillende lay-outs en kleuren. De verbeterde bewegingssensor zorgt ervoor dat de tv jouw kunst of foto's alleen toont als je in de ruimte bent. Dit maakt The Frame energiezuiniger.

De Art Store is de eerste drie maanden gratis, daarna kost het €4,99 per maand. Meer informatie kun je vinden op de Art Store-pagina van Samsung.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Matte Display

Supplier page - Samsung The Frame - Matte Display

Wanneer The Frame uit staat is het een kunstwerk. Een kunstwerk moet er zo realistisch mogelijk uitzien, dus is The Frame uitgerust met een Matte Display. Dit is nieuw ten opzichte van de 2021-modellen. Het betekent dat het schermoppervlak licht oneffen is, waardoor invallend licht verstrooid wordt in alle richtingen, in plaats van te reflecteren. Hierdoor heb je dus geen last van hinderlijke reflecties en is The Frame nauwelijks te onderscheiden van een echt kunstwerk.

Het scherm heeft ook niet meer die glanzende look, maar meer de zachte en natuurlijke look van papier. Daardoor geven de schilderijen uit de Art Store de indruk alsof je ze op een echt canvas aan het bekijken bent.

Verwisselbare lijst

Supplier page - Samsung The Frame - Verwisselbare lijst - Images

Samsung The Frame is er in 7 schermformaten, waaronder een extra grote 85 inch en een kleine 32 inch. Bij elke Frame krijg je een lijst van Samsung cadeau. De lijst van dit kunstwerk kies je natuurlijk zelf, zo sluit hij perfect aan bij jouw smaak en de stijl van je interieur. The Frame 32 inch is er in eikenhoutlook, walnoothoutlook, wit, zwart, roze, limoen en platina. Bij alle andere modellen kun je kiezen voor een strakke moderne lijst in de kleuren wit, teak, houtlook of walnoothoutlook. Voor de 55- en 65-inch-modellen is er dit jaar ook een nieuwe klassieke lijst met vellingkant, in wit of terracotta. Je bevestigt en verwijdert de lijst eenvoudig met magneten.

Qled-beeldkwaliteit

Supplier page - Samsung The Frame - Qled-beeldkwaliteit - Images

Samsung The Frame 2021 is een tv met qled-technologie. De piepkleine quantum dots tonen heel precies de juiste kleur, waardoor deze televisie elke kleurnuance van je kunstwerk mooi weergeeft. De Dual LED-achtergrondverlichting zorgt voor diepere zwartwaardes (zwart is ook echt zwart), intenser contrast en een verbeterde kijkhoek. Hierdoor heb je ook goed beeld als je schuin voor de tv zit. De Quantum Processor 4K maakt elk beeld zo scherp, gedetailleerd en contrastrijk mogelijk. Je geniet van een fraaie beeldkwaliteit, niet alleen bij het tv-kijken maar ook bij het bewonderen van jouw foto’s of kunstwerken als de televisie uit is.

One Invisible Connection & Slim Fit Wall-Mount

Supplier page - Samsung The Frame - One Invisible Connection & Slim Fit Wall-Mount - Images

Met de standaard meegeleverde One Invisible Connect Box & Slim Fit Wall-Mount hang jij jouw The Frame tv strak aan de muur. En dankzij de vrijwel doorzichtige One Invisible Connection gaat er maar één, bijna onzichtbare kabel* (voor stroom én data) van de tv naar de One Connect Box. Die zet je samen met de verbonden apparaten (zoals een gameconsole) netjes uit het zicht. Dat kan tot maar liefst 5 meter van de tv. Zeg maar gedag tegen rommelige kabels in het zicht.

* The Frame 32 inch heeft een One Connect Mini met een One Connect-kabel die niet transparant is

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.