Mediamarkt Logo

Samsung Neo QLED 8K televisies

Met een Samsung Neo QLED 8K televisie ga je voor pure finesse in beeld, design én geluid. Of je nu series verslindt, een filmfreak, hardcore gamer of sportfanaat bent: de tv past het beeld aan naar wat jij kijkt. Zowel heldere als donkere beelden komen tot leven, waardoor je van mooi contrast geniet. Je ziet het diepste zwart, de meest heldere kleuren en alle schaduwdetails. Ben jij klaar voor tv-kijken op topniveau?

Beeldkwaliteit

Neo QLED is een sprong vooruit in beeldkwaliteit. De piepkleine quantum-mini-led’s zijn nauwelijks 1/40e vergeleken met de leds van een conventionele led-tv. Dankzij Quantum Matrix Technologie hebben deze televisies nauwkeurige controle over contrast en helderheid. Zo vermijdt de tv ongewenst licht dat het contrast verstoort. Je geniet daardoor van beelden met diepe zwartwaardes, subtiele lichtnuances en uitstekende helderheid.

De Samsung Neo AI Quantum Processor 8K is het kloppende hart van je Neo QLED tv. 8K AI Upscaling verwijdert ruis, maakt randen scherper, herstelt de kleinste details in het beeld en zet elk beeld (ongeacht de resolutie) om naar 8K-resolutie. Deze processor herkent op basis van miljoenen stukjes data de unieke karakteristieken van een beeld. Bovendien houdt hij rekening met de omgeving waarin je bent. Zo past hij het beeld aan op basis van het licht in de kamer, zodat je altijd van passend contrast en helderheid geniet.

Design

Samsung Neo QLED 8K - Design

Dankzij het Infinity One Design zijn deze tv’s met amper 15 millimeter (en 17 milimeter voor de QN95B) dikte superdun. De fijne rand rond het beeld is nauwelijks zichtbaar. Of je de tv nu aan de muur hangt of op een kastje zet, dit ontwerp trekt al je aandacht naar het beeld. Je kunt deze tv's strak tegen de muur aan monteren met de standaard meegeleverde Slim Fit Wall Mount.

Door het Infinity Screen hebben deze tv’s geen zichtbare beeldrand en bestaan ze voor 99 procent uit beeld. Hierdoor oogt de tv nog strakker aan de muur en verdwijnt hij perfect in je interieur. Ook aan het wegwerken van de kabels is gedacht. Al je randapparatuur sluit je aan op de Slim One Connect Box. Deze wordt standaard meegeleverd met de televisie. De enkele kabel van 2,5 meter lang verbindt de tv met de Slim One Connect Box en voorziet het toestel meteen van stroom. Dat ziet er strak uit. Omdat de kabel zo lang is ben je flexibel om de tv in iedere hoek van de kamer op te hangen. De One Connect Box kan worden weggewerkt worden in de voet van de 8K-modellen, waardoor hij niet in het zicht staat.

Geluid

Samsung Neo QLED 8K - Geluid

Door Object Tracking Sound hoor je het geluid synchroon meebewegen met de actie op het scherm. Extra luidsprekers boven aan de tv zorgen samen met slimme AI-software voor een intense audio-ervaring, zo levensecht dat je zelfs alleen met je oren de actie volgt. Modellen met Object Tracking Sound+ hebben twee extra speakers aan de zijkanten van de tv voor een nog betere surround-ervaring. De QN900C heeft als enige Object Tracking Sound Pro met twee extra upfiring speakers en ook nog eens twee extra tweeters voor kristalheldere dialogen

Dolby Atmos

Met Dolby Atmos hoor je niet alleen geluid rondom je, maar ook van geluid dat van bovenaf komt. Hierdoor krijgt je filmbeleving een extra boost, bijvoorbeeld als er een helikopter boven je vliegt. De Samsung Neo QLED tv's bieden een volledige Dolby Atmos-ervaring. Je kunt ook van Dolby Atmos genieten als je draadloos een Samsung Soundbar aansluit.

Gebruik jij een gewone soundbar? Dan schakelt die normaal gesproken de speakers van je tv uit. Dit is niet het geval bij de Samsung Q-series Soundbar, de S-series soundbar en de Ultra Slim soundbar. Dankzij Q-Symphony werken de speakers van de tv en soundbar samen. Hierdoor onderga je een echte bioscoopervaring.

Bekijk alle Samsung Neo QLED 8K tv's
Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.