Mediamarkt Logo

Inhoud

Samsung Neo QLED 4K televisies

Kies je een Samsung Neo QLED 4K televisie, dan kies je voor premium beeld. Deze tv’s hebben een scherm dat 4 keer scherper is dan een full hd-tv. Ideaal als je van gamen en tv-kijken in het groot houdt, en daarmee bedoelen we: op een heel grote televisie. Dankzij de nieuwste technologieën geniet je van het diepste zwart, de helderste kleuren en alle schaduwdetails die daar tussenin liggen.

Beeldkwaliteit

Samsung Neo QLED 4K - Beeldkwaliteit

Neo QLED zorgt voor een flinke verbetering van de beeldkwaliteit. De mini-leds in Neo QLED 4K tv’s zijn 40 keer kleiner dan leds in een klassieke led-tv. Quantum Matrix Technologie geeft deze televisies nauwkeurige controle over helderheid en contrast. De tv vermijdt bijvoorbeeld ongewenst licht dat het contrast kan verstoren. Hierdoor geniet jij van diepzwarte, kraakheldere beelden met subtiele schaduw- en lichtnuances.

De Samsung Neo AI Quantum Processor 4K is de drijvende kracht van je Neo QLED tv. AI Upscaling verwijdert beeldruis, herstelt de kleinste details in het beeld en zet ieder beeld (bijvoorbeeld full-hd) om naar 4K-resolutie. Deze slimme processor herkent unieke details van een beeld. Bovendien houdt hij rekening met de ruimte waarin je bent. De processor past het beeld bijvoorbeeld aan op basis van het licht in de kamer, zodat jij altijd van goed contrast en optimale helderheid geniet. Neo QLED tv’s geven dankzij Quantum HDR beelden weer in al hun nuances, met een piekhelderheid tot maar liefst 2.000 nits. Dit levert een mooi gedetailleerd beeld op.

Samsung Quantum Dot-technologie geeft meer dan een miljard kleurtinten weer, ongeacht hoe donker of helder het beeld is. Daarom zijn dit de eerste tv’s met een gecertificeerd 100 procent kleurvolume. Door Ultra Viewing Angle geniet jij van rijke kleuren en sterke contrasten, ook als je schuin voor het beeld zit.

De QN95B- en de QN90B-series van beschikken over een Anti-Reflectie laag. Hierdoor heb je amper last van vervelende reflecties, bijvoorbeeld als je televisie voor het raam staat.

Design

Samsung Neo QLED 4K - Design

Samsung heeft deze tv’s superslank gemaakt, ze zijn amper 27 millimeter dik. Met de nieuwe Slim Fit Wall-Mount monteer je hem in een handomdraai aan de muur. Dankzij het slimme design hangt de rug van de tv op nauwelijks 7,5 millimeter van de wand. Door het elegante ontwerp zijn deze tv’s echte blikvangers en staan (of hangen) ze mooi in je woonkamer. Dankzij Ambient Mode heeft je tv namelijk ook een functie als hij uit staat, bijvoorbeeld een fotolijst of een kleur die matcht met je woonkamer. Zo wordt deze tv een onderdeel van jouw huis.

De QN95C- en de QN90C-series van beschikken over een Anti-Reflectie laag. Hierdoor heb je amper last van vervelende reflecties, bijvoorbeeld als je televisie voor het raam staat.

Bij Q64C-modellen is de televisie in hoogte en breedte verstelbaar.

Geluid

Samsung Neo QLED 4K - Geluid

Object Tracking Sound zorgt ervoor dat je het geluid tegelijk met de actie op het scherm hoort bewegen. Samen met slimme AI-software zorgen extra luidsprekers boven aan de tv voor een levensechte geluidsbeleving.

Dolby Atmos

Met Dolby Atmos hoor je niet alleen geluid rondom je, maar ook van geluid dat van bovenaf komt. Hierdoor krijgt je filmbeleving een extra boost, bijvoorbeeld als er een helikopter boven je vliegt. De Samsung Neo QLED tv's bieden een volledige Dolby Atmos-ervaring. Je kunt ook van Dolby Atmos genieten als je draadloos een Samsung Soundbar aansluit.

Gebruik jij een gewone soundbar? Dan schakelt die normaal gesproken de speakers van je tv uit. Dit is niet het geval bij de Samsung Q-series Soundbar, de S-series soundbar en de Ultra Slim soundbar. Dankzij Q- Symphony werken de speakers van de tv en soundbar samen. Hierdoor onderga je een echte bioscoopervaring.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Een Samsung-account is vereist voor het gebruikmaken van apps.