Mediamarkt Logo

Samsung Galaxy S23-serie

Samsung Galaxy S23-serie

Samsung Galaxy-fans opgelet: de nieuwste Samsung Galaxy smartphones S23, S23+ en S23 Ultra zijn uit! En o wat zijn ze mooi. Deze 3 premium smartphones hebben een duurzaam design dat helemaal geïnspireerd is op de natuur. De toestellen zijn voor een deel gemaakt van ecovriendelijke materialen. De S23-serie is verkrijgbaar in 4 kleuren zodat er voor iedereen iets speciaals is: Phantom Black, Cream, Green en Lavender. Het aluminium frame en de floating camera’s maken het design helemaal af.

Ruil je oude toestel in voor de S23

Kun jij niet wachten om de nieuwe Samsung Galaxy S23 te ontdekken? Ruil dan je huidige telefoon in voor de gloednieuwe S23, S23+ of S23 Ultra. Dit kan in een van onze winkels (vraag een van onze medewerkers) of online vanuit je luie stoel. In beide gevallen heb je het modelnummer of IMEI-nummer van je telefoon nodig, dus zoek dat vast even op. Kun je dit nummer niet vinden, bel dan naar: #06#

Online de inruilwaarde van je huidige telefoon berekenen doe je zo:

Ruil je oude toestel in voor de S23
  1. Log in via onderstaande knop, je gaat nu naar de website: MediaMarkt inruilservice.
  2. Kies de juiste inruilactie.
  3. Vul je IMEI-nummer in.
  4. Beantwoord alle vragen.
  5. De computer berekent nu de inruilwaarde van je telefoon.
  6. Je ontvangt een verzendlabel in je e-mail, hiermee verstuur je jouw oude telefoon naar Foxway. Zij bekijken wat jouw telefoon waard is.
  7. Je ontvangt voor de inruilwaarde van je oude telefoon een cadeaukaart van MediaMarkt. Deze cadeaukaart kun je gebruiken bij je volgende MediaMarkt-aankoop.
  8. Ruil je jouw oude telefoon tijdens de actieperiode* in voor een S23-smartphone? Dan ontvang je ook nog een extra inruilbonus. Hiervoor ontvang je een kortingscode. Deze code gebruik je direct na het afronden van de inruil op onze website voor de aankoop van jouw nieuwe Samsung S23.

*De actieperiode loopt van 1 februari 2023 t/m 2 april 2023.

Bereken mijn inruilwaarde

Samsung Galaxy S23 Series met abonnement bij MediaMarkt

Samsung s23 abonnement

Scoor jouw nieuwe Samsung Galaxy S23 in combinatie met een abonnement en krijg nog meer voordeel. Bij MediaMarkt heb je keuze uit alle providers zo vind jij snel en eenvoudig een abonnement wat bij jou past. 

Bekijk alle abonnementen