Mediamarkt Logo

Samsung inbouw keukenapparatuur

undefined

Met de inbouw keukenapparatuur van Samsung creëer je de keuken van je dromen, praktisch, modern en stijlvol. De innovatieve inbouwapparaten versmelten naadloos in jouw keuken. Samsung heeft inbouwovens, inbouwkoelkasten en -vaatwassers die precies passen bij jouw smaak en wensen.

Muisstille inbouwvaatwassers

Samsung inbouwvaatwassers

Naast een mooie incognito-verwerking in het keukenblok heeft de inbouwvaatwasser nog een ander groot voordeel: hij is behoorlijk stil. De kasten eromheen dempen het geluid nog eens extra. Deel de vaatwasser in zoals jij wilt en maak met de in hoogte verstelbare lades meer ruimte voor grote pannen en schalen. Heb je juist een kleine vaat? Richt alleen het onderste of bovenste rek in en kies de instelling ‘halve belading’. Je vaat wordt grondig schoon en je bespaart tijd, energie én water.

Samsung inbouwkoelkasten: meer inhoud, langer vers

Samsung inbouwkoelkasten

Je bent druk met werk, gezin en sport. Daarom is het belangrijk dat de apparatuur in huis jouw leven makkelijker maakt. Zeker in de keuken. Samsung blijft innoveren en ontwikkelt steeds meer nieuwe slimme apparaten die je daarbij helpen. De koel-vriescombinaties zijn bijvoorbeeld extra ruim vanbinnen. De wanden zijn namelijk dun en dat scheelt ruimte in de koelkast.

Wist je dat je geld bespaart met een Samsung koelkast? Door de Twin Cooling Plus-technologie blijven je etenswaren tot wel 2 keer zo lang vers. Door een optimale temperatuur en vochtigheidsgraad droogt vers eten niet uit.

Samsung koelvriescombinaties bij MediaMarkt

De koelkast ontdooien is nooit meer nodig. Door de No Frost-technologie heb je geen vriesaanslag meer in je koelkast en vriezer. De koelkast weet zelf wanneer het tijd is om overtollig vocht af te voeren. Dit voorkomt ijsvorming op de wanden, waardoor de temperatuur constant blijft en de koelkast minder hard hoeft te werken. De Digital Inverter Compressor stemt het energieverbruik en koelvermogen automatisch af op de situatie in de koelkast. Hierdoor blijft de temperatuur constant, slaat de koelkast minder vaak aan en verbruik je dus minder energie. Lekker stil, goed voor het milieu en je portemonnee.

Lekker en snel koken met de Samsung inbouwovens

Samsung inbouwovens

Of je nou het liefst een oven, magnetron of een combinatie van die twee gebruikt, Samsung helpt je smaakvolle gerechten te bereiden. De inbouwovens hebben een grote capaciteit tot wel 50 liter. Handig als je veel verschillende gerechten tegelijk wilt bereiden als je een feestje geeft. Bovendien is er meer dan genoeg ruimte voor grote gerechten als de hele familie komt eten.

Zowel de inbouwoven als de inbouwmagnetron verwarmen gerechten veel sneller en gelijkmatiger. Dat heeft te maken met de stroomtoevoer en warmteverspreiding. Schoonmaken kost je bovendien veel minder tijd. De Steam Cleaning-functie zorgt voor stoom, waardoor voedselresten loskomen en je ze makkelijk wegveegt zonder te schrobben.

Samsung kookplaten: ruimte om flexibel te koken

Samsung kookplaten

Kook je graag en uitgebreid? Samsung inbouwkookplaten bieden alle ruimte die je nodig hebt om flexibel te koken. Je kunt tegelijkertijd allerlei soorten gerechten bereiden op de Extended Flex Zone Plus. Deze extra brede zone loopt over de hele kookplaat van rand tot rand. De verwarmingselementen zijn dichter op elkaar geplaatst, waardoor jouw gerechten gelijkmatig warm worden. Hierdoor kun je veel flexibeler kokkerellen met verschillende soorten pannen. Zelfs de grootste pannen kun je makkelijk kwijt.

De kookplaat detecteert automatisch hoeveel potten en pannen je gebruikt en van welk formaat. Zo worden je gerechten gelijkmatig bereid terwijl je het kookoppervlak optimaal benut, zonder dat je hoeft op te letten waar je de pan precies plaatst. Dat mag je toch best een slimme kookplaat noemen.