MM logo red

Kenwood keukenmachines

Luuk2 MEI 2023

Echte bakliefhebbers als jij weten dat een heerlijk brood, een mooie verjaardagstaart of iets anders lekkers bij de koffie niet in een handomdraai op tafel staat. Voor bakken neem je de tijd. Een Kenwood-keukenmachine is de moderne, stevige en gebruiksvriendelijke hulp in de keuken die bakken nóg leuker maakt. De apparaten zijn uitermate geschikt voor het mengen, kneden en kloppen van alle ingrediënten voor een smakelijke bakcreatie. Hieronder lees je welk model het best bij jouw wensen past.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Het platform voor de thuisbakker

Supplier page - Kenwood keukenmachines - Better Baking - Images

Wil je inspiratie en tips voordat je gaat bakken? Neem dan een kijkje op Better Baking, hét platform voor de thuisbakker door Kenwood en Hans Spitsbaard, één van de winnaars van Heel Holland Bakt. Deel je eigen baksels, laat je inspireren door anderen en leer alles over de nieuwste baktechnieken. Je vindt het platform op de site van Kenwood.