Mediamarkt Logo

Steelstofzuiger Miele TRIFLEX

Ontdek de nieuwste innovatie van Miele. Ervaar 3 snoerloze stofzuigers in 1. Het 3 in 1 design van Miele geeft je maximale flexibiliteit op hoge zuigkracht voor het aller schoonste resultaat.

Flexibel

Flexibel

Ervaar het unieke 3 in 1 design van Miele.

Miele geeft je extreme zuigkracht waardoor je nog sneller grondig schoon stofzuigt. Zet de PowerUnit bovenaan, perfect om kleine oppervlaktes te stofzuigen en flexibel onder lage meubels en plafonds. Gebruik de PowerUnit onderaan, dan is de stofzuiger licht van gewicht en daardoor perfect voor het stofzuigen van grote oppervlaktes. Gemakkelijk kruimels opzuigen doe je met de SoloUnit. In dit geval kun je de PowerUnit solo gebruiken als kruimelzuiger. Het opbouwconcept van de Miele Triflex HX1 past zich gemakkelijk aan jouw behoeftes aan.

Parkeerstand

De Triflex kun je in de parkeerstand zetten waardoor je gemakkelijk tussendoor even iets anders kunt gaan doen.


Bekijk alle Miele Triflex producten

Krachtig

Krachtig

Door middel van Vortex-technologie en de zeer krachtige multivloerborstel die zich automatisch aan alle vloertypes aanpast, worden de beste reinigingsresultaten behaald met extreem hoog vermogen.

HEPA-Lifetime Filter

De uitgeblazen lucht is schoner dan de omgevingslucht dankzij het HEPA Lifetime-filter op de Triflex HX1 Cat en Dog. Dit filter gaat de gehele levensduur van de stofzuiger mee en is zeer geschikt voor mensen met allergieën.
Snel

Sneller

Met de Li-ion accu kan de Triflex met een accuduur van 60 minuten in Powerstand 1 zo'n 125 m2 stofzuigen. Maak dubbel zoveel schoon met de extra accu.

Multivloerborstel

De borstel past zich automatisch aan, aan alle vloertypes.

Borstelverlichting

Ideaal om ook op donkere plekken schoon te maken.

Accu’s

De accu is makkelijk te verwisselen en op te laden via de wallmount. Los opladen is ook mogelijk.