MM logo red

AEG EcoLine

Thijs25 OKTOBER 2023
unknown description

AEG hecht veel waarde aan duurzaamheid. Dat zie je terug in de AEG EcoLine-producten. Elke wasmachine, stofzuiger of vaatwasser in deze duurzame lijn is gekozen op basis van hun milieuvriendelijkheid tijdens hun hele levensduur. Dankzij slimme technologieën blijft de impact van AEG EcoLine-producten op het milieu laag, zonder dat de prestaties achteruitgaan. Ontdek de AEG EcoLine-producten.

AEG EcoLine-wasmachines

AEG EcoLine-wasmachines

De AEG EcoLine-wasmachines zijn speciaal gekozen modellen die energiezuiniger zijn dan modellen met het hoogste energielabel A. Deze wasmachines maken gebruik van slimme technologieën om per wasbeurt minder energie en grondstoffen te verbruiken. Met de AEG EcoLine-wasmachines blijven je kleren dus niet alleen langer mooi, je bespaart ook tijd, water en energie. Dankzij PowerClean draai je vlekkeloze wasprogramma’s op lage temperatuur in minder dan een uur. Dit bespaart 30% energie. Gebruik 60% minder wasmiddel met AutoDose, waarmee je altijd precies de juiste hoeveelheid verbruikt. Danzkij ProSteam bespaar je 96% water, waarmee je kleding ook nog eens heerlijk fris ruikt en minder snel gestreken hoeft te worden. SoftWater-technologie filtert het water van schadelijke mineralen en verhoogt de levensduur van je kleren.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

AEG EcoLine-wasdrogers

AEG EcoLine-wasdrogers

Aan alle wasdrogers uit de EcoLine van AEG hangt een verbluffend A+++ energielabel. AEG-wasdrogers verbruiken tot wel 68% minder energie dan de gemiddelde drogers. Je gebruikt de EcoLine-wasdrogers voor alle soorten kleding. Dankzij AbsoluteCare droog je zelfs wollen, zijden en donzen kledingstukken op een veilige manier, zonder dat ze hun eigenschappen verliezen. Je warme trui verandert niet van vorm en je jas blijft even pluizig en warm. Daarnaast herstelt de waterdichtheid van je outdoorkleding, wat even waterbestendig blijft als voor een droogprogramma in een AEG EcoLine-wasdroger.

AEG EcoLine-was-droogcombinaties

AEG EcoLine-was-droogcombinaties

Energie en kosten besparen terwijl je betrouwbare prestaties blijft leveren, dat doen de was-droogcombinaties van AEG. Bij het wassen kies je uit de beste energieklasse-opties, variërend van A, tot 10% beter dan A en zelfs 20% beter dan A. Met AEG was-droogcombinaties bespaar je bij elke wasbeurt energie, verminder je het gebruik van grondstoffen en houd je je kleding in goede conditie. Dankzij ProSteam heeft de was-droogcombinatie 96% minder water nodig en met het PowerClean-programma verwijder je alle vlekken op 30 graden, waar 30% minder energie voor nodig is. Bovendien droog je met de warmtepomptechnologie bij lage temperaturen, wat het energieverbruik tot 55% vermindert.

AEG EcoLine-vaatwassers

AEG EcoLine-vaatwassers

Ontdek de slimste functies op een AEG EcoLine-vaatwasser die niet alleen je vaat blinkend schoon maken, maar ook energie en water besparen. Zo hebben AEG-vaatwassers QuickSelect met Ecometer: een wasprogramma dat tot 20% energie bespaart. Dankzij SatelliteClean wordt alle vaat in de machine 3 keer beter besproeid, zonder dat daar meer water voor nodig is. Met de slimme AirDry-functie droogt je vaat 3 maal beter dan bij vergelijkbare wasmachines, zonder extra energie te verbruiken.

AEG EcoLine-stofzuigers

AEG EcoLine-stofzuigers

Alleen met de aanschaf van een AEG EcoLine-stofzuiger ben je al duurzaam bezig. Deze stofzuigers zijn namelijk gemaakt met minimaal 50% gerecycled kunststof. Met de functie auto-modus past een AEG-stofzuiger de zuigkracht automatisch aan op de ondergrond, waardoor het altijd precies de energie verbruikt die nodig is voor een goed resultaat.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

AEG EcoLine-inbouwkoelkasten

AEG EcoLine-inbouwkoelkasten

70% van de binnenkant van de inbouwkoelkasten uit AEG’s EcoLine-serie is gemaakt van gerecycled plastic. Daarnaast zorgen slimme technologieën in deze koelkasten ervoor dat 95% van de vitamines in producten behouden blijft, zelfs als ze al 11 dagen in de koelkast liggen. Zo voorkomt een AEG EcoLine-inbouwkoelkast voedselverspilling.

AEG EcoLine-ovens

AEG EcoLine-ovens

Ovens uit de EcoLine van AEG maken gebruik van stoomreiniging, in plaats van zogeheten pyrolytische reiniging. Deze techniek zorgt voor 95% minder energieverbruik. De stoomfunctie van de oven bespaart nog eens 20% energie. Met HotAir circuleert de lucht gelijkmatig door de oven, waardoor er minder tijd nog is om de oven op temperatuur te krijgen.

AEG EcoLine-afzuigkappen

AEG EcoLine-afzuigkappen

Alle afzuigkappen van AEG hebben het energielabel A en zijn daarmee dus heel zuinig. Naast de energiezuinige functie werken de Ecoline-afzuigkappen ook met de krachtigste functionaliteiten en hebben ze een hoogwaardig design.

AEG EcoLine-kookplaten

AEG EcoLine-kookplaten

De EcoLine-kookplaten van AEG gaan zeer efficiënt om met de warmte dankzij Sense-functies. Zo sturen de SenseCook-inductieplaten een melding als de temperatuur hoog genoeg is om te starten met koken. AEG-inductieplaten met SenseBoil passen op hun beurt de temperatuur automatisch aan, als het water in een pan kookt. Het maakt niet uit hoe groot de pan is en of je een deksel gebruikt, overkoken zal niet meer gebeuren.