MM logo red

Pokémon x Van Gogh Museum: Pikachu with Grey Felt Hat

Julia9 FEBRUARI 2024
unknown description

De speciale Pokémon-kaart ‘Pikachu with Grey Felt Hat’ die je in 2023 exclusief in het Van Gogh Museum kon verkrijgen, is nu ook bij MediaMarkt-winkels op te halen! Ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan is het Van Gogh Museum een samenwerking aangegaan met Pokémon, om kinderen op een nieuwe manier kennis te laten maken met kunst. Wanneer je bij MediaMarkt € 30,- aan Pokémon-kaarten uitgeeft, krijg je de Van Gogh-kaart cadeau. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Pokémon x Van Gogh-kaart

Pokémon x Van Gogh-kaart

Vanaf zaterdag 10 februari 2024 ontvang je bij besteding van minimaal € 30,- aan producten van de Pokémon Trading Card Game (TCG) de zeldzame Pikachu Van Gogh-kaart cadeau. Deze Pokémon-kaart is in fysieke MediaMarkt-winkels in Nederland verkrijgbaar, dus niet online. Wel kun je de Pokémon-kaarten via onze website bestellen en afhalen in de winkel. Dan krijg je de Van Gogh-kaart alsnog. TCG-producten kunnen alleen worden teruggebracht met de Pokémon x Van Gogh-kaart, die in goede staat moet verkeren. Wees er snel bij, want op = op!

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.