Mediamarkt Logo

God of War Ragnarök: nieuws, editions en releasedatum

undefined

Na het daverende succes van God of War uit 2018 was het wachten op een vervolg. Dit lange wachten wordt eindelijk beloond met opvolger: God of War Ragnarök. Dit verhaal zal zich, zoals de titel al doet vermoeden, op Ragnarök focussen: de ondergang van de goden en de wereld. Pre-order God of War Ragnarök bij MediaMarkt en ontvang een vouchercode om de volgende digitale bonussen te activeren: Sneeuwval-pantser voor Kratos en sneeuwval-tuniek voor Atreus.

God of War Ragnarök: het verhaal gaat verder

God of War Ragnarök - Het verhaal [01]

De game gaat verder waar de vorige God of War uit 2018 is geëindigd. Fimbulwinter is begonnen en Kratos en Atreus gaan in alle negen werelden op zoek naar antwoorden. Atreus wil alles te weten komen over de profetie van Loki en wat zijn rol gaat zijn in Ragnarök, Kratos heeft moeite om het verleden achter zich te laten en de vader te worden die zijn zoon nodig heeft. Uiteindelijk dwingt het lot hen te kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden. Ondertussen bereiden de Asgardiaanse strijdkrachten zich voor.

Vecht met de welbekende Leviathan Axe, de chaos-zwaarden en het wachterschild tegen diverse vijanden. Ook beschikken Kratos en Atreus over nieuwe vaardigheden om de verschillende goden en monsters te verslaan.

Wanneer komt God of War Ragnarök uit?

De releasedatum van God of War Ragnarök verschijnt wereldwijd op 9 november 2022. Kun je niet wachten totdat je de game kunt spelen? Bestel God of War Ragnarök nu.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

God of War Ragnarök-editions

Wil je God of War kopen? Dan heb je de keuze uit drie verschillende edities, namelijk de Standard Edition, de Launch Edition en de Collectors Edition.

God of War Ragnarök - Standard Edition

God of War Ragnarök: Standard Edition

De God of War Ragnarök Standard Edition is de basisversie. Deze bestaat alleen uit de game en is te verkrijgen voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

God of War Ragnarök - Launch Edition

God of War Ragnarök: Launch Edition

De Launch Edition bestaat uit de game die je bij de Standard Edition krijgt, maar met de volgende extra’s:

  • Sneeuwval-pantser voor Kratos
  • Sneeuwval-tuniek voor Atreus

God of War: Launch Edition is verkrijgbaar op de PlayStation 4 en PlayStation 5.

God of War Ragnarök - Collectors Edition

God of War Ragnarök: Collectors Edition

Voor de échte God of War Ragnarök-fans is er de ultieme collector’s edition. Deze bevat naast de game (PlayStation 4- én Playstation 5-versie) een hoop extra’s, waaronder:

  • Mjölnir-replica van 41 cm
  • Dwergendobbelstenen
  • Twee beeldjes van Wanen-tweeling (5 cm)
  • Voucher voor digitale content (Darkdale-pantser, Darkdale-kleding, Darkdale-bijlgreep, etc.)
  • Illustratieboek
  • Officiële digitale soundtrack

Kun je niet wachten om de collector’s edition van God of War Ragnarök in huis te hebben? Bestel hem dan nu!

Let op: de Collectors Edition is tijdelijk uitverkocht

God of War Ragnarök - Pre-order bonus

Pre-order bonus

Voor de gamers die God of War Ragnarök zeker op de releasedatum van 9 november in huis willen hebben is er de mogelijkheid om hem te pre-orderen. Als je de game nu pre-ordert, ontvang je een paar extra’s, namelijk:

  • Sneeuwval-pantser voor Kratos
  • Sneeuwval-tuniek voor Atreus

Deze twee extra’s kun je direct claimen wanneer de game uitkomt op 9 november.

God of War Ragnarök upgraden

Bij veel games die uitkomen voor de PlayStation 4 is het mogelijk om ze digitaal te upgraden naar de PlayStation 5-versie. Voor God of War Ragnarök is het ook mogelijk om te upgraden van PS4 naar PS5. Er zit echter een addertje onder het gras: het upgraden van de game naar de next-gen versie is niet gratis. Waar je bij Horizon: Forbidden West nog gratis kon upgraden van de PS4-versie naar de PS5-versie, moet je voor een upgrade van God of War Ragnarok een extra bedrag neerleggen. Dit zal ongeveer € 10.- zijn.