Mediamarkt Logo

Call of Duty: Modern Warfare 2022

Julia11 OKTOBER 2022
undefined

Call of Duty: Modern Warfare 2 is een veelbelovende release in de wereld van games. Op de releasedatum 28 oktober 2022 is het vervolg op het succesvolle Modern Warfare uit 2019 een feit. Een game waarin je jezelf opnieuw tientallen tot honderden uren kunt verliezen. Wat is er nieuw in deze versie?

Call of Duty: Modern Warfare 2 nieuws

Call of Duty: Modern Warfare 2 is een veelbelovende release in de wereld van games. De opvolger van het succesvolle Modern Warfare is uitgekomen op 28 oktober 2022 en is weer een game waarin je jezelf tientallen tot honderden uren in kunt verliezen. Wat is er nieuw in deze versie?

  • Externe inhoud - Youtube

    Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

1 / 2

Wat is er nieuw in Call of Duty: Modern Warfare 2?

Call of duty modern warfare 2

Van geheime missies tot infiltratietactieken: Call of Duty: Modern Warfare 2 is een game met levensechte grafische beelden door de nieuwste technologieën. Zo zijn dezelfde personages terug in Task Force 141, zoals kapitein John Price, Simon ‘Ghost’ Riley, John ‘Soap’ MacTravish en Kyle ‘Gaz’ Garrick. Zij zullen het met nieuwe wapens, voertuigen en een vernieuwde uitrusting opnieuw opnemen tegen hun tegenstander: Al-Qatala, een terroristische organisatie die een bedreiging vormt voor de wereldvrede. Wat is er nieuw in dit spel?

Multiplayer

Call of duty modern warfare2

Je kunt Call of Duty: Modern Warfare alleen spelen (single player) of als team in multiplayer-gevechten. De ontwikkelaars achter Modern Warfare 2 vinden het belangrijk dat het spel leuk en uitdagend is voor alle typen spelers. Daarom is het spel opgebouwd rondom drie verschillende typen spelers: een Rusher, die met een flink tempo op zoek gaat naar tegenstanders, een Sentinel, die zijn acties goed overweegt, en een Stalker, die zich focust op winnen. In de multiplayer-versie van Modern Warfare 2 is het nu mogelijk om te zwemmen en door water te lopen. Je kunt delen van voertuigen vernietigen, banden lekschieten en daken opblazen om tegenstanders kwetsbaar te maken.

Maps

Modern warfare2

In Modern Warfare 2 vind je twee nieuwe speelvelden (maps), die weer worden onderverdeeld in twee map-stijlen: battle maps en core maps. De eerste zijn grotere maps die onderdeel zijn van zones in Warzone 2, een game waar de ontwikkelaar tegelijkertijd aan werkt en die eind 2022 uitkomt. De core maps vind je terug in klassieke multiplayermodi.

Wapens

Call of duty modern warfare

Moderne Call of Duty-wapens keren terug in Modern Warfare 2. Denk hierbij aan de klassieke M16. In Modern Warfare 2 kun je ook andere wapens gebruiken, zoals LMP SMG, K Bloc Bison, LACH 56, DK Mike 24, LACH 16, Bryson 500 Shotgun en Expeditie 12 Shotgun.

Wat kun je verwachten van Call of Duty: MW2?

Call of duty modern warfare

Fans zullen niet teleurgesteld zijn door de realistische grafische beelden, geluiden en belichting, en daarmee de meest geavanceerde Call of Duty tot nu toe.

Het tactische spel Modern Warfare 2 bevat vanaf de lancering indrukwekkende inhoud, die in de komende twee jaren wordt uitgebreid. Natuurlijk is het gewoon mogelijk om de nieuwste Call of Duty op alle gangbare platformen te spelen, zoals Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en pc.