Mediamarkt Logo

LG monitoren

Daan23 AUGUSTUS 2023
unknown description

LG heeft een breed aanbod monitoren waarmee je veel kanten op kan. Zo biedt het merk gaming-monitoren, extra brede monitoren en monitoren met een heel hoge beeldresolutie. Dus wil je veel gamen, heb je meer schermruimte nodig om soepel te kunnen mulitasken of wil je foto’s en video’s mooi bewerken? Bekijk dan de verschillende soorten LG monitoren en ontdek welk scherm aansluit op je wensen.

LG gaming-monitoren (UltraGear)

LG gaming-monitoren (UltraGear)

Met gaming-monitoren van LG zit je in no time midden in een game. Ervaar de actie en laat je volledig meeslepen dankzij de razendsnelle reactietijd en vloeiende beelden van de LG gaming-monitoren. Deze UltraGear-beeldschermen zijn speciaal ontwikkeld voor fanatieke gamers. Elke LG gaming-monitor is uitgerust met torenhoge verversingssnelheid, kraakheldere beeldresolutie en indrukwekkend kleurenbereik. Daarnaast beschikken ze over extra slimme snufjes die het gamen nóg leuker maken. Denk aan Black Stabilizer-technologie, waardoor je ook in donkere spelomgevingen nog de kleinste details ziet. Of aan de functie DTS Headphone:X, waardoor je 3D-geluid ervaart alsof je echt midden in de game zit. Breng je game-ervaring naar het volgende level met de LG UtraGear monitoren.

LG UltraWide-monitoren

LG UltraWide-monitoren

De LG UltraWide-monitoren hebben een extra breed beeldscherm. Dat maakt een UltraWide-monitor van LG zeer geschikt voor multitaskers die vaak verschillende vensters tegelijkertijd gebruiken. LG UltraWide-monitoren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, van 25 inch tot 38 inch en zijn ideaal om op te gamen, films op te kijken of foto’s en video’s op te bewerken. Elke UltraWide-monitor is in hoogte verstelbaar en heeft IPS-technologie, wat ervoor zorgt dat je overal in je kamer of op kantoor het beeldscherm blijft zien. Kortom: voor iedereen die waarde hecht aan productiviteit, kwaliteit en efficiëntie, is een LG UltraWide-monitor een goede optie.

LG Ergo-monitoren

 LG Ergo-monitoren

Zit jij vaak urenlang achter je beeldscherm en krijg je daardoor last van je rug of je nek? LG Ergo-monitoren zijn speciaal ontworpen om deze klachten te voorkomen. De schermen hebben een ergonomisch design en stel je zelf af op jouw ideale hoogte, afstand en kijkhoek. Gun jezelf de fijnste werk- of game-ervaring en profiteer van een flexibiliteit die je nog nooit ervoer bij een monitor. Elk LG Ergo-scherm komt met een ergonomische monitorarm die je tot wel 280 graden draait en tot 90 graden roteert. Deze voordelen, in combinatie met een QHD en hoge resolutie, maken de LG Ergo-monitoren zeer geliefd op kantoren en in gamekamers.

LG 4K-monitoren

LG 4K-monitoren

Ben je videoprofessional en op zoek naar een monitor met vloeiende beelden, indrukwekkende resolutie en gedetailleerde kleurweergave? De LG 4K-monitoren zijn zeer geschikt voor fotografen, grafisch ontwerpers, programmeurs en fanatieke gamers. Beelden spatten van het scherm en geen pixel ontgaat je dankzij de haarscherpe Ultra HD 4K-resolutie. De LG 4K-monitoren krijgen ondersteuning van HDR10, wat ervoor zorgt dat zelfs de donkerste en lichtste beelden in een game of film detailvol je kamer inschieten.