Mediamarkt Logo

Kies voor een Windows 11-laptop. Ontdek je match.

unknown description

Zeg vaarwel tegen je oude laptop en omarm de verleidelijke mogelijkheden van een moderne Windows 11-laptop. Vind jij het ook tijd voor wat nieuws? Lees dan verder voor een liefdesboost voor jou en je digitale soulmate.

Een nieuwe partner voor elk budget

Geen zorgen, we begrijpen dat liefde in verschillende prijscategorieën komt. Of je nu gaat voor een gezellige basisflirt onder de € 500,- een alledaagse romance tussen de € 500,- en € 800,- of een premium liefde van € 800,- of meer: we hebben de perfecte match voor jou.

Basisflirt voor minder dan € 500,-

Ontmoet de charmante en budgetvriendelijke laptops die jouw hart veroveren zonder je portemonnee te plunderen. Deze Windows 11-laptops zijn uitermate geschikt voor het uitvoeren van basistaken zoals streamen, veilig browsen, bankieren en mailen maar ook het schrijven van liefdesbrieven.

Ontdek alle verleidelijke laptops

Alledaagse romance tussen de € 500,- en € 800,-

Voor degenen die houden van een beetje pit in hun liefdesleven, presenteren we laptops die de sweet spot raken tussen prestaties en prijs. Deze laptops zijn uitermate geschikt voor alledaags gebruik zoals mailen, streamen en entertainen tot aan de hele dag creëren, productief zijn en multitasken op een batterijlading.

Ontdek alle hartstochtelijke laptops hier

Premium liefde vanaf € 800,-

Wanneer je gaat voor ultieme luxe en prestaties, zijn deze laptops jouw weg naar de high-end liefde. Deze premium laptops zijn ideaal voor multitaskers, editors en zelfs gamers die verzekerd willen zijn van snelheid en niet van wachten houden.

Ontdek alle vurige premium laptops hier

Ontdek Windows 11

Windows 11 - Makkelijk te gebruiken

Makkelijk te gebruiken

Het strakke, nieuwe en elegante ontwerp van Windows 11 maakt het zoeken en vinden eenvoudiger. De nieuwe, slimme functies helpen je om dingen snel, leuk en makkelijk gedaan te krijgen. Geen poespas, gewoon pure efficiëntie.

Windows 11 - Makkelijk productief zijn

Gemakkelijker productief zijn

Of je nu creatief bezig bent, complexe taken aanpakt of gewoon je dagelijkse sleur doorbreekt: de nieuwe multitaskingtools van Windows 11 maken alles een stuk sneller, makkelijker en stijlvoller. Het is een digitale Cupido die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Windows 11 - Makkelijk veilig blijven

Gemakkelijker veilig blijven

Windows 11 is jouw digitale bodyguard. Het werkt samen met je hardware en is ontworpen om jouw apps, identiteit, informatie en privacy veilig te houden. Wees gerust, jouw digitale geheimen zijn veilig bij ons - alsof je een digitale valentijnskaart hebt verzegeld.

Windows 11 - Makkelijk spelen

Gemakkelijker spelen

Windows 11 levert de prestaties en pixels die je nodig hebt om je passie te voeden. Het is alsof je de ideale gaming-partner hebt gevonden. Alle apps en accessoires waar je van houdt bevinden zich binnen handbereik.

Ontdek de nieuwste Windows 11 features om jouw dagelijkse leven eenvoudiger maken

Nu je jouw liefde een frisse start hebt gegeven, duiken we in de spannende features van Windows 11 die je dagelijkse leven naar een hoger niveau tillen.

Nieuwe Windows 11-features - Windows Backup

Windows Backup

Geen liefdesverdriet meer door verloren bestanden! Hevel eenvoudig je bestanden over vanaf je oude laptop naar je nieuwe liefde met Backup. Of maak een nieuwe back-up zodat al je digitale bestanden altijd veilig en beschermd zijn.

Nieuwe Windows 11-features - Clipchamp

Clipchamp

Voeg wat extra spice toe aan je video's met Clipchamp: de perfecte manier om herinneringen te bewaren en nieuwe te creëren. Met de AI-functionaliteit van de Clipchamp video editor kun je in enkele muisklikken je video automatisch laten bewerken. Laat Clipchamp jouw clips analyseren en intelligente suggesties doen voor de perfecte montage. Het is de persoonlijke regisseur voor jouw video.

Nieuwe Windows 11-features - Phone Link

Phone Link

Houd je smartphone altijd binnen handbereik. Phone Link zorgt voor de perfecte match tussen je laptop en smartphone Zo kun je met Phone Link je smartphone synchroniseren, blijf je verbonden en op de hoogte van jouw berichten en chats en kun je eenvoudig bellen en afbeeldingen delen.

Nieuwe Windows 11-features - Meerdere bureaubladen en Snap lay-outs

Meerdere bureaubladen en Snap lay-outs

Creëer verschillende ruimtes voor al je taken. Werk, ontspan en organiseer met Bureaubladen en Snap Lay-outs – de liefde was nog nooit zo georganiseerd. Je maakt namelijk eenvoudig meerdere bureaubladen en je organiseert diverse vensters zoals jij dit wilt, zodat je je beste ideeën naar boven kunt halen.

Ontdek de nieuwste Windows 11 AI-features!

Nu je liefde nieuw leven is ingeblazen met Windows 11, richten we de schijnwerpers op enkele verbluffende AI-features die jouw digitale romance nog specialer maken.

Meer weten over Windows 11 AI-features

Maak je liefde compleet met Microsoft 365

Microsoft Valentijnsmatch - Microsoft 365

Maak je nieuwe laptop compleet met Microsoft 365. Werk efficiënt, deel met passie en houd alle bekende Office Apps binnen handbereik.
Koop je laptop samen met een jaarabonnement Microsoft 365 en ontvang ook nog eens 3 maanden extra!

Meer over Microsoft 365