MM logo red

Acer & Predator-laptops

Daan30 AUGUSTUS 2023
unknown description

Op zoek naar een Acer-laptop? Of je nu veel online werkt, foto's bewerkt of grote 3D-games speelt, er is altijd wel een geschikte Acer laptop. Zo heb je de Acer Aspire 5-laptops, waarmee je alledaagse taken uitvoert. Zoek je een krachtige én milieuvriendelijke laptop? Ga dan voor Acer Vero. Fanatieke gamers zijn gebaat bij Acer Nitro- of Predator-laptops. Lees meer over alle laptops van Acer!

Acer Aspire 5-serie

Acer Aspire 5-serie

De Acer Aspire 5 is een krachtige alleskunner, ideaal voor alle dagelijkse taken die je uitvoert op een laptop. Of je nu veel surft, Netflix-series binget of taken voor school of werk doet, de Acer Aspire 5-serie kan het aan. Ben je veel onderweg? Dan raden we de 14-inch Aspire 5 aan. Deze laptop heeft een dun en licht ontwerp, een krachtige batterij die tot wel 11 uur meegaat en een sterke processor die de meeste taken moeiteloos aankan. Werk je meer thuis op je laptop? Dan zijn de 15- of 17-inch modellen van de Aspire 5-serie zeer geschikt.

Acer Vero-serie

Acer Vero-serie

Laptops en Chromebooks uit de Acer Vero-serie zijn gemaakt van gerecyclede materialen en ook de verpakking is 100 herbruikbaar. Hierdoor is dit een zeer milieuvriendelijke productlijn. Met de standaard Vero Sense-app hou je zelf bij hoeveel energie je laptop gebruikt en voorkom je onnodig stroomverbruik. Behalve goed voor het milieu is de Acer Vero-serie ook zeer betrouwbaar qua laptopprestaties. Dankzij de snelle Intel® Core™ processoren gebruik je Vero-laptops voor onder meer surfen, foto’s bewerken, gamen en films kijken. De Acer Aspire Vero heeft het besturingssysteem Windows en de Acer Chromebook Vero draait op ChromeOS.

Externe inhoud - Youtube

Omdat wij jou een aangename online ervaring willen bieden op onze website hebben we jouw toestemming nodig om de comfortabele cookies te activeren om de inhoud van partners te kunnen laten zien.

Acer Predator

Ben je een doorgewinterde gamer? De krachtige Predator-laptops zijn speciaal ontwikkeld voor fanatieke gamers en staan dan ook te boek als een van de krachtigste gaming-laptops op de markt. De Intel Core i9-processor kan de zwaarste games en programma’s aan, dus naast het spelen van je favoriete games zijn de Predator gaming-laptops per definitie geschikt voor taken als foto- en videobewerking. Dankzij de NVIDIA GeForce RTX-videokaarten in de Predator-laptops geniet je van haarscherpe en vloeiende beelden en ga je helemaal op in je game. Alle Predator-laptops hebben genoeg opslagruimte om al je documenten, games en fotobestanden veilig op te slaan.

Acer Nitro 5-serie

Acer Nitro 5-serie

Met een laptop uit de Acer Nitro 5-serie speel je probleemloos games als Fortnite, GTA of FIFA. De power is afkomstig van de krachtige Intel Core i-of AMD Ryzen processoren. Het full HD-beeldscherm met 144 Hertz staat garant voor de beste beeldkwaliteit, zelfs als je midden in een hectische actiescène zit. Met de slim geplaatste ventilatoren blijft de Acer Nitro 5 altijd koel en presteert hij onder alle omstandigheden. Ook zijn alle Nitro 5 modellen uitgerust met een Intel Killer Wi-Fi , waardoor je internetverbinding snel en stabiel blijft.