MM logo red

Wat zijn de beste printers in 2024?

Daan21 JULI 2023
unknown description

Moet jij lastminute nog een ticket printen? Of voor je studie of werk nog documenten uitprinten? Dan is het fijn om een goede printer te hebben. Wij zetten voor jou de beste printers van 2024 op een rijtje.

Welke printer kies jij?

Welke printer kies jij?

De printers van tegenwoordig zijn zo ontworpen om jouw leven makkelijker te maken. De printers zijn vaak draadloos en door middel van bluetooth te besturen. Veel printers zijn all-in-one en hebben de optie om te printen, kopiëren en scannen. Bij aankoop van de printer is het belangrijk om te bedenken welk doel je hebt en hoe je het wilt gebruiken. Wil je alleen maar teksten printen? Of ook vakantiefoto’s en andere afbeeldingen?

Sommige printers hebben extra functies waar je gebruik van maakt, zoals het plaatsen van A3 formaat papier in de printer of een ADF-functie, waarmee je gemakkelijk meerdere pagina’s, dubbelzijdig-of enkelzijdig scant en kopieert.

1. Canon pixma TS5150

1. Canon pixma TS5150

Deze compacte all-in-one-printer is geschikt voor thuisgebruik. Omdat deze printer zo compact is, plaats je het op je bureau, de vensterbank of in de kast. Met behulp van een draadloze wifiverbinding maak je contact met de Canon Pixma TS5150 en heb je geen last meer van kabels.

Deze printer is een all-in-one-printer. Dit betekent dat het print, kopieert en scant. De optie is er om zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Aan de achterkant is de invoer van papier en plaats je maximaal 100 A4-formaat vellen.

Door middel van de gratis Canon PRINT-app verstuur je via wifi documenten op afstand naar de printer. Dit komt door de cloudconnectiviteit. Daarnaast is het mogelijk om door middel van internetverbinding je foto’s van sociale media direct af te drukken op het apparaat.

2. HP Deskjet 2821e

2. HP Deskjet 2821e

Deze all-in-one-printer is de gebruiksvriendelijke printer waarmee je eenvoudig print, scant en kopieert. Deze printer is ontworpen voor gebruiksgemak. Er passen A4-, A6- en B5- formaat papieren in.

Dankzij de wifiverbinding bij het apparaat heb je geen onnodige kabels in huis. De printer weegt nog geen 3,5 kilo en is daardoor makkelijk te verplaatsen.

Bij deze printer is het mogelijk om op afstand te printen. Dit komt door de HP+-applicatie waarvoor je kan inschrijven. Zodra je je hiervoor hebt ingeschreven ontvang je ook een extra jaar garantie en 6 maanden gebruik van een Instant Ink-abonnement. Alles is makkelijk te bedienen met de HP smart applicatie. Hierdoor is het nog gebruiksvriendelijker voor thuis.

3. Epson EcoTank ET-2875

3. Epson EcoTank ET-2875

De Epson EcoTank is een all-in-one-printer die werkt met inktvulflessen in plaats van relatief dure cartridges. De kwaliteit van de printer is altijd hoogwaardig. Deze printer is draadloos, gebruiksvriendelijk en heeft kopieer- en scanopties.

Door middel van het scherm op de voorkant van de printer, bepaal je alle opties voor het printen; dubbel- of enkelzijdig, kleur of zwart-wit en de printresolutie voor de kwaliteit van je afdruk. Er zit een Heat-Free Technologie verwerkt in de printer, waardoor de onderdelen langer meegaan en minder snel oververhit of kapotgaan.

Duurzaamheid staat voorop bij de Epson. De Epson EcoTank werkt met 4 inkttanks aan de voorkant en deze vul je zelf wanneer de inkt leeg is. Met 1 set inktflessen die bij aanschaf van iedere Epson Ecotank zit inbegrepen print je tot 4.500 zwart-witpagina’s en 7.500 pagina’s in kleur.

4. HP Envy 6032e

4. HP Envy 6032e

De HP Envy 6032e is een witte, moderne printer. Ook deze printer is een zogeheten all-in-one printer en heeft alle functies waarmee jij zonder problemen print, scant en kopieert.

Gebruiksgemak is één van de termen die deze printer omschrijft. De printer heeft geen kabel nodig en past dus gemakkelijk op alle plekken in je studeer- of werkkamer. De printer weegt ongeveer 5 kilo en is dus makkelijk van plek naar plek te verplaatsen. Met jouw smartphone of tablet voer je de taken op de printer gemakkelijk en snel uit. Let wel op dat je binnen het bereik van je wifi-modem blijft.

Met de HP Envy 6032e print jij gemakkelijk op afstand. HP heeft een HP+-functie die je zelf kunt installeren. Hier geldt een extra jaar garantie en 9 maanden lang gebruik van een Instant Ink-abonnement. Met dit abonnement krijg jij je inkt thuis afgeleverd, nog voor dat jij ze nodig hebt. Zo zit jij nooit zonder inkt thuis. De HP Envy 6032e is eenvoudig te bedienen met de HP Smart-app.

5. HP Envy Inspire 7221e

5. HP Envy Inspire 7221e

De HP Envy Inspire 7221e is een hoogwaardige kwaliteitsprinter. Het blauw-witte en duurzame design valt gelijk op. De printer bestaat namelijk voor 45% uit gerecycled plastic. Aan de linkerkant zit een touchscreendisplay waarmee je de printer eenvoudig bedient. Links van dit scherm zie je ook of de printer verbonden is en wanneer er een foutmelding is.

Door middel van de duplexfunctie print deze Envy Inspire verschillende afdrukformaten. Naast het gebruikelijke A4, zijn de twee kleinere opties ook mogelijk (A5 en A6). Dankzij de fotolade print je op deze kleinere formaten papier jouw speciale momenten af.

Het is mogelijk om op afstand te printen. Dit komt door de HP+- applicatie waarvoor je kan inschrijven. Zodra je je hiervoor hebt ingeschreven ontvang je direct een extra jaar garantie en bij deze Envy Inspire 7221E ontvang je een Instant Ink-abonnement voor 9 maanden. Alles is makkelijk te bedienen met de HP Smart-app.

Er is ook een Envy Inspire 7921E, het enige verschil tussen deze modellen is dat de 7921E een automated documented feeder (ook wel ADF genoemd) heeft waarmee je automatisch meerdere documenten achter elkaar kunt kopiëren en scannen.

6. HP OfficeJet Pro 8135e

6. HP OfficeJet Pro 8135e

De OfficeJet Pro 8135e is de betrouwbare kantoorprinter met alle functies die je nodig hebt voor jouw thuiskantoor. De afdruksnelheid is hoog en de mogelijkheid is er om enkel- en dubbelzijdig te printen. Ook faxen is een optie bij deze printer.

De OfficeJet Pro heeft een touchscreen waar je eenvoudig de printer mee kunt instellen en besturen. Dankzij de enorme ruimte passen er wel 225 vellen in de papierlade. In combinatie met de automatische documentinvoer voor het faxen werk je handsfree. Met de flatbed-scanner kopieer of scan je snel en gemakkelijk de documenten naar het apparaat waarop je werkt.

Het is mogelijk om op afstand te printen. Dit komt door de HP+- applicatie waarvoor je kan inschrijven. Zodra je je hiervoor hebt ingeschreven ontvang je direct een extra jaar garantie en bij de Officejet Pro 8135e ontvang je een Instant Ink-abonnement voor 9 maanden. Alles is makkelijk te bedienen met de HP Smart-app.

Pagina's die ook interessant voor je kunnen zijn: