MM logo red

Apple Keyboard: het toetsenbord voor jouw iPad

Daan27 DECEMBER 2022

Op een Apple Keyboard kun je fijn en nauwkeurig typen. Je klikt het toetsenbord magnetisch aan je iPad vast en je kunt zonder snoeren of pairen meteen aan de slag. Dichtgeklapt is jouw tablet door de hoes goed beschermd tegen vuil en krassen. Of jij een Magic Keyboard, Magic Keyboard Fold of Smart Keyboard kiest, hangt af van welke iPad je hebt. Hier lees je welk Apple Keyboard bij jouw iPad past.

Magic Keyboard voor de 12.9-inch iPad Pro

Magic Keyboard voor de 12.9-inch iPad Pro

Op het Magic Keyboard voor de 12.9-inch iPad Pro is het heerlijk typen. De toetsen zijn verlicht, waardoor je ook in het donker alles nog goed ziet. Met de trackpad bedien je jouw iPad net als je laptop. Je klikt het keyboard magnetisch aan je iPad. Als je hem dichtslaat is je iPad meteen goed beschermd. Dit toetsenbord is geschikt voor de 12.9‐inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer).

Magic Keyboard voor de 11-inch iPad Pro en iPad Air

 Magic Keyboard voor de 11-inch iPad Pro en iPad Air

Met een Magic Keyboard is het net wat lekkerder typen op je iPad Pro of iPad Air. Dankzij de ingebouwde trackpad kun je heel precies werken. Je klikt je iPad magnetisch vast en zet je iPad daarna in de gewenste kijkhoek. Dichtgeklapt is je iPad veilig tegen beschadiging van buitenaf. Dit toetsenbord is geschikt voor de 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer) en de 11-inch iPad Air (4e en 5e generatie).

Smart Keyboard Folio voor 12.9-inch iPad Pro

Smart Keyboard Folio voor 12.9-inch iPad Pro

De Smart Keyboard Folio voor de 12.9-inch iPad Pro is een volwaardig toetsenbord. Je zet jouw iPad Pro op het toetsenbord en begint met typen. Laden en koppelen is niet nodig. Dit keyboard is meteen een elegante bescherming voor je iPad. Deze Smart Keyboard Folio is geschikt voor de 12.9‐inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer).

Smart Keyboard Folio voor 11-inch iPad Pro

Smart Keyboard Folio voor 11-inch iPad Pro

Ook dit keyboard heeft een toetsenbord van volwaardige grootte. Met de functietoetsen pas je het volume makkelijk aan en vind je een bestand zo terug. Het slimme tweedelige design bestaat uit een afneembaar toetsenbord en een beschermende achterkant. Met de standaard zet je jouw iPad altijd in de juiste kijkhoek. De Smart Keyboard Folio voor 11-inch iPad Pro is geschikt voor de 1e en 2e generatie 11-inch iPad Pro.

Smart Keyboard 7e generatie iPad en 3e generatie iPad Air

Smart Keyboard 7e generatie iPad en 3e generatie iPad Air

Dit is een compact toetsenbord met alles erop en eraan. Je sluit het keyboard eenvoudig aan via de Smart Connector en je bent klaar voor de start. Uitgewerkt? Klap hem dicht en je iPad is beschermd tegen beschadigingen van buitenaf. Dit keyboard is geschikt voor de 10.5-inch iPad Pro, iPad (7e, 8e en 9e generatie) en de iPad Air (3e generatie).