BTW-dagen bij MediaMarkt: shop een week lang met BTW-voordeel

De beste tijd om een smartphone, laptop of televisie te scoren? Zet de BTW-dagen in je agenda, want tijdens deze actieweek betaal jij geen belasting op je aankopen. Je kunt kiezen uit een groot deel van ons assortiment, zowel online als in de winkel.

Wat zijn de BTW-dagen?

Wat zijn de BTW-dagen?

Jaar na jaar zijn we enthousiast over die ene week waarin we het BTW-bedrag op je bon mogen doorstrepen. Tijdens de BTW-dagen winkel jij namelijk met maar liefst 17,36% voordeel op een groot deel van ons assortiment. Had je een 8K-televisie, een spiegelreflexcamera of een espressomachine op het oog? Dan is dit het ideale moment om je slag te slaan.

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Krijg het BTW-bedrag cadeau!

Tijdens de BTW-dagen krijg je 21% BTW cadeau op bijvoorbeeld koelkasten, wasmachines, laptops, smartphones, televisies en meer. Wil jij weten welke acties er dit jaar zijn?

Bekijk alle deals
Welke ventilator kiezen?
Huishouden & wonen
20. maart

Welke ventilator kiezen?

Een ventilator zorgt op warme dagen voor verkoeling in huis. Daarnaast is hij geschikt om frisse lucht de kamer in te blazen. Welke ventilator voor jou het meest geschikt is, hangt af van de kamer waar je hem wil neerzetten en de manier waarop je hem wil gebruiken. MediaMarkt helpt je bij het kiezen van het juiste exemplaar.

20. maart