Geldig t/m zondag 10 december

Kerstcadeau bij MediaMarkt

Bekijk onze kerstcadeaus selectie

Meer aanbiedingen

Kerstcadeau bij MediaMarkt

Het is bijna kerst, wat betekent dat het tijd is om leuke kerstcadeaus in huis te halen voor onder de kerstboom. Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste kerstdeals. Weet je niet wat je dit jaar cadeau moet geven? Wij geven je graag wat ideeën, zodat ook jouw Kerstmis onvergetelijk wordt.

Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe iPhone of MacBook om je gezinsleden of jezelf te verwennen, of kies een smartwatch om alle informatie binnen handbereik te hebben. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw koffiezetapparaat voor je vriend of vriendin, kijk dan eens naar een Nespresso-machine. Zoek je een origineel cadeau voor iemand die veel met zijn of haar kapsel bezig is? Een Dyson Airwrap is geschikt voor elke haarstijl. Een gamer maak je superblij met een PlayStation 5 of een PS5-game.

Wat je ook zoekt, bij MediaMarkt kun je uit een breed assortiment kiezen. Zo vind je altijd iets wat je met Kerstmis kunt geven. Dus pak de verlanglijstjes erbij, bestel via de website of kom langs in een MediaMarkt-winkel bij jou in de buurt, waar onze medewerkers klaarstaan om je verder te helpen.

Meer inspiratie nodig? Bekijk onze adviespagina voor meer kerstcadeautjes: de leukste cadeaus voor kerst.

EigendomPer maandAbonnementTotale toestelkostenEenmalige betalingKredietbedragTermijnbedragDuur overeenkomstVaste debetrentevoet
Samsung Galaxy S22 128GB

€35.50

€19.50

€384.-

€ 0.-

€384.-

€16.-

24 maanden

0%

Samsung Galaxy A14 128GB

€22.-

€17.50

€108.-

€ 0.-

€108.-

€4.50

24 maanden

0%

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB

€60.50

€19.50

€1.032.-

€48.-

€984.-

€41.-

24 maanden

0%

Deze tabel bevat een berekening van een toestellening en de prijs per maand. De toestellening is een aflopend goederenkrediet aangeboden door de Finance B.V. van de gekozen provider. Meer info over het Europees standaardformulier en gespreid betalen vind je hier. MediaMarkt bemiddelt namens verschillende partijen en treedt op als vrijgestelde bemiddelaar voor de Finance B.V. van de gekozen provider.