• Binnen 2 uur ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels
Let op! Geld lenen kost geld.

OK. bij MediaMarkt

OK. brandpage - Headerimage

OK. Gewoon goed.

Kun je prima zonder overbodige extra’s (en de daarbij behorende hoge prijzen)? Dan zijn de elektronische apparaten van OK. voor jou gemaakt. Of het nu om broodroosters, koelkasten of tv’s gaat – OK. richt zich op het wezenlijke en voldoet aan de hieraan gestelde basiseisen. Niet meer, maar ook niet minder. Dat is eerlijk. Als klant kun je daarom duurzame en solide kwaliteit verwachten, tegen een lage prijs. Ons veelzijdige assortiment omvat alles voor het dagelijks gebruik.

Vaatwassers

Bekijk producten

Scheerapparaten

Bekijk producten

Haarverzorging

Bekijk producten

Sappen & dranken

Bekijk producten

Inbouwkoelkasten

Bekijk producten

Inbouwovens

Bekijk producten

Inbouwvaatwassers

Bekijk producten

Stofzuigers

Bekijk producten

Strijkijzers

Bekijk producten

Klimaatbeheersing

Bekijk producten

Action cams

Bekijk producten

Keukenapparaten

Bekijk producten

Goed amusement: OK. entertainment

‘Ok.’ wil zeggen: het is goed! Met deze merkbelofte overtuigen de producten van OK. in de keuken en huishouding, maar ook in home-entertainment. Dit doen we met solide en slimme tv’s, hifi-installaties, digitale radio’s en dvd- en cd-spelers. Betrouwbaar, functioneel, maar zonder een vermogen kwijt te zijn. Met een tijdloos design en eenvoudige bediening zijn ze maar voor één doel bestemd: amusement!

Goed gespaard: OK. huishouding

Een grote hulp in de huishouding tegen een lage prijs. Je bespaart niet alleen tijd, maar ook energie. Onze huishoudelijke apparaten hebben optimale energie-efficiencywaarden en lage aanschafkosten. Of het nu gaat om een groot gezin of een studentenhuis: vaatwassers, fornuizen, ovens of kookplaten van OK. zijn er voor iedereen en voor iedere taak.

Goed eten: OK. koken

Naast betrouwbare klassiekers als waterkokers, broodroosters of koffiezetapparaten biedt OK. ook producten voor bijzondere gerechten of specialiteiten zoals rijstkokers, contactgrills of crêpemakers. Door het eenvoudige gebruik en makkelijke reiniging helpen deze kleine keukenhulpjes je een handje mee in de keuken.

Goed voor de dag komen: OK. beauty

Ons assortiment omvat stylingapparaten zoals haardrogers, stijltangen en warmeluchtborstels, maar ook tondeuses en weegschalen.