• Binnen 30 minuten ophalen in onze winkel

  • 7 dagen per week thuisbezorgd

  • Retourneren binnen 30 dagen

  • Voor 12:30 besteld, vandaag in huis

Kies een winkel
Toon alle winkels
Let op! Geld lenen kost geld.

Koenic bij MediaMarkt

Koenic producten bij MediaMarkt

Jouw hulp in de huishouding: Koenic

KOENIC is betrouwbaar, duurzaam, technisch volmaakt, energie-efficiënt, esthetisch vormgegeven en gedraagt zich decent tegenover je banksaldo. Beter kan een hulp in de huishouding niet zijn. Bij KOENIC vindt je producten waarover je enthousiast zult zijn en die jouw alledaags leven zullen vergemakkelijken. Het huismerk van MediaMarkt staat voor compromisloze kwaliteit en presenteert zich als sterke en zelfbewuste helper voor een moderne huishouding. Of het nu een wasmachine, magnetron, haardroger of waterkooktoestel is – in de KOENIC productportefeuille vindt je grote en kleine huishoudelijke apparatuur met innovatieve uitrustingskenmerken tegen faire prijzen, verpakt in een attractief design. Ontdek de nieuwste generatie KOENIC-producten meteen hier in de online shop van MediaMarkt.

Koenic wasmachines

Alle Koenic wasmachines

Koenic koelkasten

Alle Koenic koelkasten

Koenic vriezers

Alle Koenic vriezers

Koenic ovens

Alle Koenic ovens

Koenic magnetrons

Alle Koenic magnetrons

Koenic keukenapparatuur

Alle Koenic keukenapparatuur

Koenic stofzuigers

Alle Koenic stofzuigers

Koenic strijkijzers

Alle Koenic strijkijzers

Koenic sappen en dranken

Alles voor sappen en dranken

Grote hulp; kleine huishoudelijke apparatuur van KOENIC

KOENIC biedt je een uitgebreid assortiment aan kleine huishoudelijke apparatuur voor diverse sectoren. Onder de keukenapparaten zorgen broodrooster, waterkooktoestel, koffiezetapparaat en sappers voor een goed begin van de dag. Contactbarbecues, vacuümtoestellen, keukenmachines en mixers ondersteunen jou bij iedere lekkere uitdaging. Het bedieningscomfort speelt bij KOENIC een centrale rol. Om die reden kunt u alle apparaten die in aanraking komen met levensmiddelen, gemakkelijk reinigen. De betreffende componenten kunnen worden verwijderd en zijn vaatwasmachinebestendig of kunnen dankzij de anti-hechtingslaag gemakkelijk van etensresten worden ontdaan. Op die manier blijven de apparaten ook bij veelvuldig gebruik hygiënisch schoon.

Buiten de keuken zorgen vloer-, staande en torenventilatoren van het merk zijn zomerse temperaturen betrouwbaar voor afkoeling. Stof- en raamstofzuigers met en zonder zakken vergemakkelijken je de reiniging van vloeren en ramen. En voor persoonlijke verzorging vindt je bij KOENIC een breed assortiment aan haardrogers, stijlijzers en krultangen evenals haar- en baardtondeuses.

Klein in het verbruik: Grote huishoudelijke apparatuur van KOENIC

Optimale kwaliteit en afwerking tegen een faire prijs – die belofte lost KOENIC ook bij zijn grote huishoudelijke apparatuur in. Fornuizen en ovens evenals koel- en vrieskasten zijn bijzonder energiezuinig en beschikken over een breed spectrum aan functies en programma’s. Wasmachines en droogautomaten leveren door waterbesparende technologieën en geavanceerde features, zoals energiewisselaars, een bijdrage aan de duurzaamheid. Vaatwasmachines van KOENIC kunnen op diverse manieren in bestaande keukens worden geïntegreerd en overtuigen door energie-efficiency en intelligente functies. Tegenover zo veel optimale prestaties zien de prijzen er nogal terughoudend uit. Daarom is KOENIC een merk dat zowel voor de familiehuishouding als voor de kwaliteitsbewuste single geschikt is.

De KOENIC merkenshop

Klein of groot – in onze MediaMarkt onlineshop vindt je een breed assortiment aan hoogwaardige KOENIC huishoudelijke apparaten met een faire prijs-productverhouding. Je kunt gericht naar KOENIC-producten zoeken, doordat je gewoon de merknaam in het zoekvenster invoert. Vervolgens worden alle beschikbare apparaten van het merk overzichtelijk weergegeven. Kijk bij voorkeur meteen even zelf naar de voordelige aanbiedingen.