MediaMarkt Utrecht The Wall

Route en contact

Utrecht The Wall

Winkelinformatie printen
Hertogswetering 187
3543 AS Utrecht
Telefoonnummer:
030-242 5400
FAX:
030 242 5489
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Utrecht The Wall

Directeur

Mevr. A. Maas

Btw-nummer

NL 8201.82.977 B01
Openingstijden Servicecentrum
maandag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
dinsdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
woensdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
donderdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 10:00 - 21:00 uur 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 09:30 - 18:00 uur 09:30 - 18:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur 12:00 - 17:00 uur

SPECIALE OPENINGSTIJDEN


FeestdagDag Datum Openingstijden
Sinterklaas woensdag5 december 2018 10:00-19:00
1e Kerstdag dinsdag25 december 2018 Gesloten
2e Kerstdag woensdag26 december 2018 12:00-17:00
Oudejaarsdag maandag31 december 2018 10:00-17:00
Nieuwjaarsdag dinsdag1 januari 2019 Gesloten

INLEVERDAG DIGITALISEREN 23 JUNI


Herinner je het je nog? De oude projector met het geratel, gordijnen dicht en met zijn allen voor het grote filmdoek genieten van de oude 8 mm filmpjes? In deze moderne tijd gaat dat allemaal anders. Op TV, tablet en smartphone zien we de hele dag filmpjes voorbij komen. Zou het niet prachtig zijn om de oude super 8 en dubbel 8 films weer te kunnen bekijken?

MediaMarkt Power Service kan deze beelden voor je digitaliseren. Alle oude dierbare beelden zet MediaMarkt over naar USB, DVD of externe harde schijf. Op deze manier zijn de beelden veiliggesteld voor de toekomst. Ze kunnen weer worden bekeken of worden bewerkt in een video montageprogramma. Niet alleen 8 mm films, maar ook videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een mooie dienst waar inmiddels al door vele klanten dankbaar gebruik van wordt gemaakt. Wie wil zijn mooie herinneringen nou niet veilig stellen voor de toekomst?

MediaMarkt organiseert een inleverdag smalfilm scannen, speciaal gericht op het overzetten en veiligstellen van 8 mm films; dubbel 8 en super 8. De professionals van Power Service helpen je graag.

Op deze dag kun je de professionals alles vragen over het digitaliseren. Neem vooral je films mee, want indien je op de inleverdag jouw opdracht direct inlevert krijg je niet alleen het beste advies, maar ook een zeer aantrekkelijk voordeel van €5 korting bij elke €50 die je besteedt. Daarnaast betaal je niet de handelingskosten van €5,95! Leuk om zelf de oude beelden weer te kunnen bekijken, maar ook een dierbaar, origineel en waardevol cadeau idee!

Voor de actuele prijzen: -->KLIK HIER<--

DJI Drone Demo


Drone vliegen is voor velen nog een ver van je bed show, maar het wordt steeds toegankelijker voor de consument! Er zijn zelfs heuse kampioenschappen waar enorme prijzen mee te verdienen zijn. DJI komt op zaterdag 23 juni en zondag 24 juni drone demo´s geven in onze vestiging. Op deze dagen kan je kennismaken met de mogelijkheden, informatie winnen van experts en een drone van dichtbij zien vliegen. Aanmelden is niet nodig en iedereen is welkom.

Jouw personal shopping ervaring!Heb je net de sleutel gekregen van je nieuwe huis, zijn er elektronische producten aan vervanging toe of heb je een verlanglijst voor nieuwe apparatuur? Dan kan je nu een afspraak inplannen met een product specialist bij MediaMarkt Utrecht The Wall.

Wil je advies op maat wanneer het jou uitkomt en wil je zeker weten dat er een specialist voor je klaarstaat? Maak dan nu een afspraak via telefoon of WhatsApp op 06 26272870.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 10:00 – 18:00 uur. Indien wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen, bellen wij zo snel mogelijk terug.

SOCIAL MEDIA - UTRECHT THE WALL


ACTIES, EVENTS, PRODUCTDEMONSTRATIES EN WORKSHOPS


Houd onze website in de gaten, volg ons op Twitter @MediamarktUTR_TheWall of Instagram #MediaMarktUtrechtTheWall

WORKSHOPS

Raak geïnspireerd en doe het helemaal zelf!
Ben je nog steeds van plan een keer uit te gaan zoeken wat je nu allemaal met die knoppen op je fotocamera kan? MediaMarkt organiseert leuke workshops in de vestiging!

“Na deze workshop kon ik direct aan de slag.”

In jouw MediaMarkt staat een team van deskundigen klaar om je een leuke tijd te bezorgen en iets te leren waar je zelf direct mee thuis aan de slag kan. Tijdens de workshop kijk je niet alleen mee, maar ga je het juist zelf doen!

Workshops
-Apple MAC
-Basis fotografie
-Koffie
-DJ

Schrijf je nu GRATIS in de winkel in. Meer informatie op: workshops.mediamarkt.nlSchrijf je nu GRATIS in de winkel in. Meer informatie op: workshops.mediamarkt.nl

PRODUCTDEMONSTRATIES

Demonstratie Nespresso
Iedere zaterdag 10:00-18:00 uur
Iedere zondag 12:00-17:00 uur
Demonstratie Siemens Koffie
Zaterdag 17 mei 15:30-20:30 uur
Demonstratie Bosch Stofzuigers
Zaterdag 26 mei 12:00-17:00 uur

MEDIAMARKT SERVICES – GEEN ZORGEN. WIJ ONTZORGEN.


1 UURS BEZORGING

Gratis bezorging
MediaMarkt Utrecht The Wall bezorgt jouw aankopen gratis bij je thuis. In Utrecht zelfs binnen 1 uur!
Met deze service gaan we een stap “verder” voor onze klanten. Indien wij het product op voorraad hebben in de winkel kunnen wij zorgen dat het gewenste product binnen 1 uur wordt afgeleverd! Gratis en sneller dan ooit!

-7 dagen per week, dus ook op zondag!
-5 avonden in de week
-Binnen 1 uur (Utrecht)

*Vraag in de winkel naar de bezorg(voorwaarden)!

SCHERMREPARATIE

Is je smartphone, tablet of laptop gevallen en is je scherm kapot? Vanaf nu kun je bij de Smartbar in de winkel terecht voor een schermreparatie vanaf € 49. Onze gecertificeerde medewerkers repareren je scherm terwijl je wacht. Lang wachten of je apparaat opsturen voor reparatie is dus niet meer nodig!

*De prijs en reparatieduur is afhankelijk van het type apparaat en soort reparatie.

DIGITALISEREN

Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan! 8 mm film, videobanden, dia’s, foto’s & negatieven. Digitaliseer jouw herinneringen!
Bij MediaMarkt kun je het hele jaar door terecht voor het laten digitaliseren van jouw oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s, negatieven of super8 films.

SCREENPROTECTOR

Vanaf slechts € 19,95 heb je binnen 10 minuten een Clearplex-beschermlaag! Clearplex is een nieuwe techniek om je telefoon, tablet of smartwatch te beschermen tegen krassen en stoten. Mogelijk voor alle merken en modellen. Er ontstaan geen luchtbelletjes, de folie laat niet los en je krijgt er twee maanden plakgarantie op.

SHOP-IN-SHOP


Sommige dingen overleg je het liefst persoonlijk. Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit. Bij Ziggo zorgen ze altijd voor een oplossing. Hoe krijg je goede wifi overal in huis? En haarscherp tv-beeld? Ze geven je graag tips om optimaal te kunnen genieten van onze diensten.

Nieuwsgierig naar het tv-kijken van nu? Wil je weten hoe je onze handige apps gebruikt en hoe je van elk scherm een tv maakt? We laten je graag zien wat Horizon allemaal te bieden heeft. En als dat je wat lijkt, sluit je eenvoudig en direct een tv- of internetabonnement of alles-in-1 pakket af. Of fris je de boel op met een extra zenderpakket.

We zien je graag in onze Ziggo Shop voor een advies op maat gesprek! Stap over naar Ziggo en ontvang een MediaMarkt cadeaukaart tot wel € 300!

*Vraag een medewerker naar de voorwaarden.


Groene stroom en gas van energieleverancier Budget Energie is verkrijgbaar bij jouw MediaMarkt.

Wij zien de verkoop van energie als onderdeel van de totaaloplossingen die we willen bieden. Niet alleen de aankoop van een apparaat, maar ook advies bij de keuze, een passend abonnement, goede service en alles wat er vóór en na een aankoop nodig is.

Doe geheel vrijblijvend een voordeel check bij ons in de winkel. Klanten die overstappen ontvangen een MediaMarkt cadeaukaart tot wel € 150!

*Vraag een medewerker naar de voorwaarden.

MEDIAMARKT CLUB


Hou je van fantastische voordelen? Word dan lid van MediaMarkt Club. Je profiteert altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.nl/club, waar je Utrecht The Wall als voorkeursvestiging kunt doorgeven.

-->SCHRIJF JE HIER IN<--

Vacatures