MediaMarkt Nieuwegein

Route en contact

Nieuwegein

Winkelinformatie printen
Raadstede 41
3431 HA Nieuwegein
Telefoonnummer:
030 6004500
FAX:
030 6004512
E-mail:
Contact

Meer informatie:

KvK-naam: KvK-nummer:
Nieuwegein

Chief Customer Officer

Dhr. E. Yildiz

Btw-nummer

Openingstijden Servicecentrum
maandag 11:00 - 19:00 uur 10:00 - 18:00 uur
dinsdag 11:00 - 19:00 uur 10:00 - 18:00 uur
woensdag 11:00 - 19:00 uur 10:00 - 18:00 uur
donderdag 11:00 - 19:00 uur 10:00 - 18:00 uur
vrijdag 11:00 - 21:00 uur 10:00 - 18:00 uur
zaterdag 10:00 - 18:00 uur 12:00 - 17:00 uur
zondag 12:00 - 17:00 uur 12:00 - 17:00 uur

SOCIAL MEDIA - NIEUWEGEIN


ACTIES, EVENTS, PRODUCTDEMONSTRATIES EN WORKSHOPS.


Bij MediaMarkt Nieuwegein zijn er regelmatig leuke acties, events, productdemonstraties en workshops.
Houd onze website in de gaten, volg ons op Twitter @MediamarktNWG of via Instagram #MediaMarktnieuwegein

WORKSHOPS

Raak geïnspireerd en doe het helemaal zelf!
Ben je nog steeds van plan een keer uit te gaan zoeken wat je nu allemaal met die knoppen op je fotocamera kan? MediaMarkt organiseert leuke workshops in de vestiging!

“Na deze workshop kon ik direct aan de slag.”

In jouw MediaMarkt staat een team van deskundigen klaar om je een leuke tijd te bezorgen en iets te leren waar je zelf direct mee thuis aan de slag kan. Tijdens de workshop kijk je niet alleen mee, maar ga je het juist zelf doen!


Schrijf je nu in bij een medewerker in de winkel. Meer informatie op: workshops.mediamarkt.nl

Productdemonstraties

MediaMarkt Nieuwegein heeft de grootste gamingafdeling van de regio. Met nieuwe producten en een nog uitgebreider assortiment is de Nieuwegeinse vestiging de “place to be” voor gamend Nederland.

Ruim 170 m² gameplezier!
“Wij willen altijd inspirerend, verrassend en vernieuwend zijn. Dat hebben we ook al laten zien met de komst van een Ziggo Shop en een Apple Shop in de winkel en nu maken we dat waar met 170 vierkante meter gameplezier voor jong en oud!” licht directeur Kees de Groot toe.
Of je nu een game zoekt voor op de Playstation, een controller voor de Xbox, een headphone voor het gamen op de PC; MediaMarkt Nieuwegein heeft het grootste assortiment en in elke prijsklasse de scherpste prijzen.

Nieuwste technologieën en gadgets
Op de nieuwe gamingafdeling tref je naast de “traditionele” ook de allernieuwste technologieën en gadgets aan. Zo is er een ruime keus in VR brillen en ook een groot assortiment hoverboards en mini segway’s.
Laat je inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel  “Wij nodigen iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen op de vernieuwde gamingafdeling.”

MEDIAMARKT SERVICES – GEEN ZORGEN. WIJ ONTZORGEN


SCHERMREPARATIE

Is je smartphone, tablet of laptop gevallen en is je scherm kapot? Vanaf nu kun je bij de Smartbar in de winkel terecht voor een schermreparatie vanaf € 39. Onze gecertificeerde medewerkers repareren je scherm terwijl je wacht. Lang wachten of je apparaat opsturen voor reparatie is dus niet meer nodig!

*De prijs en reparatieduur is afhankelijk van het type apparaat en soort reparatie.

DIGITALISEREN

Dierbaar beeldmateriaal, laat het niet verloren gaan! 8 mm film, videobanden, dia’s, foto’s & negatieven. Digitaliseer jouw herinneringen!
Bij MediaMarkt kun je het hele jaar door terecht voor het laten digitaliseren van jouw oude videobanden, cameratapes, dia’s, foto’s, negatieven of super8 films.

SCREENPROTECTOR PANZERGLASS

Bescherm je smartphone en tablet!
- De ultieme bescherming voor het scherm van je smartphone of tablet
- 0,4 mm dun met een gewicht van slechts 7 gram
- 9 keer sterker dan gewoon glas, zelfs een stanleymes beschadigt het glas niet
- Bestand tegen schokken en krassen en geheel transparant
- Gemakkelijk schoon te houden
- Voor iPhone, Samsung en Huawei

Vanaf € 24,95


SCREENPROTECTOR CLEARPLEX

Vanaf slechts € 19,95 heb je binnen 10 minuten een Clearplex-beschermlaag! Clearplex is een nieuwe techniek om je telefoon, tablet of smartwatch te beschermen tegen krassen en stoten. Mogelijk voor alle merken en modellen. Er ontstaan geen luchtbelletjes en de folie laat niet los en je krijgt er twee maanden plakgarantie op.

KODAK FOTOSERVICE

Kodak is terug van weggeweest! Sinds kort laten wij onze fotoservice dienst verzorgen door Kodak Images. In de winkel kun je terecht voor printjes tot fotoboeken en van wanddecoratie tot leuke geschenken. Op de FOTO afdeling, staan twee vertrouwde gele kiosken. De consument heeft de keuze om direct en eenvoudig vanaf smartphone fotoafdrukken te maken op de formaten 10x15, 13x18 en 15x20cm.

SHOP-IN-SHOP


Sommige dingen overleg je het liefst persoonlijk. Of je nu gaat verhuizen, twijfelt welk abonnement je nou moet kiezen of gewoon wilt weten of je met je huidige abonnement nog goed zit. Bij Ziggo zorgen ze altijd voor een oplossing. Hoe krijg je goede wifi overal in huis? En haarscherp tv-beeld? Ze geven je graag tips om optimaal te kunnen genieten van onze diensten.

Nieuwsgierig naar het tv-kijken van nu? Wil je weten hoe je onze handige apps gebruikt en hoe je van elk scherm een tv maakt? We laten je graag zien wat Horizon allemaal te bieden heeft. En als dat je wat lijkt, sluit je eenvoudig en direct een tv- of internetabonnement of alles-in-1 pakket af. Of fris je de boel op met een extra zenderpakket.

We zien je graag in onze Ziggo Shop voor een advies op maat gesprek! Stap over naar Ziggo en ontvang een MediaMarkt cadeaukaart tot wel € 300!

*Vraag een medewerker naar de voorwaarden.


Groene stroom en gas van energieleverancier Budget Energie is verkrijgbaar bij jouw MediaMarkt.

Wij zien de verkoop van energie als onderdeel van de totaaloplossingen die we willen bieden. Niet alleen de aankoop van een apparaat, maar ook advies bij de keuze, een passend abonnement, goede service en alles wat er vóór en na een aankoop nodig is.

Doe geheel vrijblijvend een voordeel check bij ons in de winkel. Klanten die overstappen ontvangen een MediaMarkt cadeaukaart tot wel € 150!

*Vraag een medewerker naar de voorwaarden.

MEDIAMARKT CLUB


Hou je van fantastische voordelen? Word dan lid van MediaMarkt Club. Je profiteert altijd en overal van exclusieve Club-voordelen, waanzinnige winacties en leuke verrassingen. Je kunt je inschrijven bij ons in de vestiging of op mediamarkt.nl/club, waar je Nieuwegein als voorkeursvestiging kunt doorgeven.

-->SCHRIJF JE HIER IN<--

Vacatures