SmartAlarm

SmartAlarm is een geavanceerd en betrouwbaar alarmsysteem dat geheel draadloos online communiceert binnen uw huis of bedrijf. Het systeem maakt gebruik van gecertificeerde hardware volgens Euro-norm EN 50131-1 klasse 2. Met dit alarmsysteem houdt u een oogje in het zeil, ook als u even niet in de buurt bent. Zo is uw huis of bedrijf altijd beveiligd tegen inbraak, waterschade en brandschade. In tegenstelling tot andere alarmsystemen werkt SmartAlarm geheel via het internet. U kunt het draadloze alarmsysteem op uw pc, tablet of smartphone overal bedienen en in de gaten houden. Via de persoonlijke en beveiligde omgeving en met de SmartAlarm applicatie schakelt u het alarm in en uit, waar u ook bent.

Populaire SmartAlarm producten

Het assortiment van SmartAlarm

BasisPakket

Beveilig uw huis tegen inbraak met het SmartAlarm startpakket. Het systeem maakt gebruik van draadloze gecertificeerde hardware. Het is eenvoudig online te activeren en te installeren. Zo heeft u een inbraakalarm dat u volledig zelf kunt beheren.

SmartAlarm Accessoires

Met behulp van diverse accessoires kunt u het basispakket naar wens uitbreiden. Van bewegingsmelders tot lekkagemelders en nog veel meer, SmartAlarm heeft alles wat u nodig heeft!